şimdi data okuman lazım f data okumak zordur q daha kolay ama sen bilmezsin
F klavye buralarda muhasebeciler kulaniyor okadar..
Experience is what you get when you don't get what you want.
Askeriye'de de F kullanılıyormuş sanırım ?
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
askeriyede q klavye vardı heryerde hiç f görmedim
ilk bilgisayarım f klavyeydi qya geçerken çok zorlanmıştım
ikisinide kullanıyorum.. f dede q dada gözlerim kapalıyken yazabilirim.. karşılaştırma yapamam 2 side kolay.. ama uzun bi sürelik kullanımdan sonra f zor geliyor alışmak.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
aslında F tükçe için daha uygun ama alıştık Q ya bi ara okullarda F kullandırıyolardı ama vazgeçtiler galiba![]()
Q kullanıyorum, askerde F vardı 2 mesaj yazana kadar ömür cürüyordu![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Klavyemiz elden gidiyor uyanın millet.Şaka bir yana evet Türkçe için en uygun dizilim F olabilir ama uluslar arası bir standart Q klavye. Yabancıların yada yurt dışından gelen bir bir notebook felan kullanmak gerektiğinde F klavye kullanıcısı baka kalıyor. İş icabı ve yaşam tarzım gereği el yazısı yazmayı unutacak kadar çok klavye kullanıyorum. Q klavye ile mutluyum. Türkiye'de bundan sonra hep F kullanılacak deseler çocuğum (Allah kısmet ederse) F öğretirdim ama sanmıyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ben f de q da kullanabiliyorum normalde , fakat q kullanmak bana daha kolay geliyor bilmiyorum ben iki elimin parmaklarının neredeyse hepsini kullanıyorum yazışmalarım sırasında q çok daha basit ve kolay geliyor.
babam meslek hayatında (öğretmen-okul idarecisi) yıllarca f klavye kullanmış birisi olmasına rağmen ona da q daha rahat geliyor.
devlet daireleri F kullanıyo diye biliyorum...okulda ve staj yaparken belediyede F kullandırdılar pc başına her geçişimdi sövüyodum klavyeyi
Q daha rahat bununla alıştım bununlada gider..
QWERTY cocuguyuz
Saka bir yana alakasi yok daha kolay turkce yazmanin F klavye ile. Insan neye alisirsa o daha kolay geliyor.
|l|lllll|lll||ll||lll|
²³³ ²³³ ²³³ ²³³
Q ya alışkan olan Q kullanıyo ama normalde hep F takılıdır devlet dairelerinde..zorla F yazdıramazlar kimseye ben stajerken yazıcıydım günde kaç tane dosyayı pc ye yazdığımı hatırlarım sırf ben Q da hızlıyım die bilgi işlem benim odadaki pc leri Q yapmıştı diğer stajerlerde Q ya alışkındı çünkü..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)