Merak ediyorumda her geçen gün arabalar dahada teknolojik oluyor, motorlar ufacık kutu şekline geliyor. Yakında Ali-Mehmet usta neler yapabilecek bu araçlara. Eski arabalardan olacak heralde ama o da nereye kadar![]()
ali - mehmet usta şuan baktıkları araçlar hala geziyor olacağı için idare edicekler genekendini geliştiren ustalar ise işçiliklerini, ustalıklarını geliştirmeye devam edecekler bu kadar basit
![]()
herseyde oldugu gibi otomobillerdede artık bilgisayarlar hakim olucak.eskiden ne guzel kaputu actıgımızda karburatör radyatör hersey elle mudahela edilebilir durumda gozumuz onundeydi.hersey caga ayak uydurmak zorunda gelecek ustalaırnda elinde artık laptop olmak durumunda elle yabılan rölanti avans artık pc komutlaryla yabılıyo.
BOZBEY
Bana göre TÜRK ustalar o dünyaca tanınan ustalardan çok daha iyiler.Kendilerini geliştiriyorlar geliştirmeyenlerde kendi bilir.
türk ustaların iyi olduğuna bende katılıyorum..
geri kalıcaklarını düşünmüyorum...
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
sen ömrün boyunca fazla bi değişiklik görmiceksin emin ol o yüzden fazla yorma kendiniiçten yanmalıya devam eühe hybritler işte anca adam akıllı çıkmaya başlar
benım ıcın modıfıye olayı eskı arabalarla ugrasmak mekanık olayını hep sevmısımdır.yenı nesıl motorlara kafam almıo zaten
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)