Cok güzel bir otomobil ama Türk milleti olarak herseyden mahrum bırakılıyoruz.
Printable View
Cok güzel bir otomobil ama Türk milleti olarak herseyden mahrum bırakılıyoruz.
benım arabayla yetın kanka ahahahah :D
gercekten hyundainın en guzel arabası genesıs
satış stratejisi büyük ihtimalle
türkiye pazarı için ;
-genesis resmen ithal edilsin , astra turbo / civic typeR gibi fiyat seviyelerine gelsin
-yeni kasa civic hb'lere , sedanlardaki 1,6-125hp motor konusun ama mantıklı bir fiyatla satılsın
-integralar ithal edilsin
-gtr r35 resmi ithalat yapılsın
-benzin 1-1,5.-TL arasında oynasın
-motorlu taşıt vergileri indirilsin , 2 litre arabanın yıllık vergisi 3 yaşa kadar 1.736.-TL , azıcık insaflı olunsun...
.........
........
...sonra ken ter içinde bi uyanmışım ki sormayın...
:):):):)
Rüya çok güzelde olabilitesi %0.0 galiba :D
yeni hyundai kasası çok güzel bence kaslı duruyo
bende cok begeniorum gordugumden beri TR ye gelir die dusunuorum 2000motorlusu sonucta fx coupe uretimi durucak die duymustum genesıs gelicek onun yerine hyundai fx iii sattı Tr dede cok pahalı olmassa gene cok tutucagını ve satıcagını dusunuorum ama hyundai getirirse getirmez diosunuz haklıysanız yazık bence cok guzel arac cunku:)
Ben Genesis Coupe'nin gelecegini dusunuyorum FX bu kadar sattıysa Genesis'te kesin bu satıs rakamlarına ulasır,3.8'i gelmez belki ya da ozel siparis alınır yuksek vergiden dolayı ama 2.0 turbo satışa sunulmalı..Ve dediginiz gibi Type-R,Cupra fiyatlarında olursa digerlerinin satış rakamlarını bile aşabilir.Bekliyoruz..
yavuzum araba senın zaten olum :D
2009 sezonunda Redbull pilotu Rhys MILLEN FormulaD serisinde Hyundai Genesis Coupe ile yarışacak.... Detaylı bilgi ve fotoğraflar TRTUNING Mart sayısında ;)
ben artık hyundai nin yanına yaklasmam tobeliym :)
hindayiiii rulezzzzz:D yawrum bee makınaya gel 3.8 v6 breh breh ....
Şekil bişeye benziyor...
kilit ıvır zıvır herşey için acayip garanti vermişler, bu çok önemli.
İlk defa boyle bir araba üretip uzun dönem aracın arkasında durmaları iyi 70tl verip 2 gün sonra arkası filan kırılırmı diye dusunmez sahipleri.
Bu arada arabayla beraber kızlarda güzelleşmiş, demekki hep beraber bir adım öteye geçtiler:):):)
bu araba us de var burda yok diye uzulmeyin burda olup orda olmayan bi dunya model var; Kia picanto, clio sybol, gerçek yakıtta cimri arac nedir bilmiyorlar:beuj:
hyundai drive your wayyy:D:DD:
Genesis'in Rhys Millen pilotajındaki drift perfromansını merak edenler için videosu :
http://www.trtuning.com.tr/2008/?inc=vd&sltdvd=30
genesis gerçekten çok iyi
gelirse ilk alıcaklar arasındayım :)