motoru kimden aldilar acaba?
Printable View
motoru kimden aldilar acaba?
Arkadaşlar fabrikada şuan stocklarda var alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun ;) test ettim güzel gerçekten tatminkar bir araç
.......................
Alıntı:
Engine and transmission
The Genesis Coupe is available with two engines. The standard engine is a 2.0L Theta turbocharged 4-cylinder producing 210 hp (157 kW; 213 PS) and 223 ft·lbf (302 N·m) torque,[7] with an optional 3.8L Lambda V6 engine producing 306 hp (228 kW; 310 PS) and 266 ft·lbf (361 N·m) torque.[7]
The 4-cylinder turbocharged engine, shares the bottom end with the Mitsubishi Lancer Evolution. Both engines are results of the Global Engine Manufacturing Alliance, a joint venture among Hyundai, Mitsubishi, and Chrysler, with Hyundai’s engine using a different computer, from Siemens.[8] Interesting features of the engine include oil injectors under the pistons to keep them cooler. The turbo is estimated to push around 14-16PSI[9]
A 6-speed manual transmission is standard equipment, with an optional 5- or ZF 6-speed automatic (depending on engine choice).
ben silvia motoru olmasindan supheleniyordum ama tutmadi :D
otoshow da incelemistiim.. gerek arac basindaki manken ablalarimiz olsun gerek stand daki sorumlu oln hyundai elemani olsn arac hakkinda fiyat ve motor bilgileri konuusunda sifir bilgi aktariminda bulundular.. tek yapabildikleri katalog vermekti,ondada 2.0t yoktu ..oysaki ilgilendigim fuarda sergilenen 2.0t aracti.. eger fiyat uygun olursa bnde guzel satis rakamlari yakalayabilecegi kanisindayim
manuel gelmicek die biliorum ilk partide... ful otomatik 2.0tler olucak galiba
seni hyundai ile yarışamı sokucam sandın demişti birileri :D
uzun lafın kısası araba harıka olmus performansıda harıka.. vıdeodakı beyaza asık oldum sesı gıdısıde fena degıl
ama o paraya dusunurum yanı bırtek fıyatı cok..
Etilerde Hyundai showroomda var incelemek isteyen varsa ;)
Güzel bişeye benziyor :)
lan ercan kanka bı test surusu ayarlasana bınelım suna ya :D:D:D:D:DD
Konu hortladı ama yeni konu açmayayım dedim.Araç sahibi var mı aramızda? Otomatik şanzıman nasıldır? Bilgi rica ediyorum bilenlerden; performans ve kalite açısından fikirlerinizi bekliyorum..