User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: swf. uzantılı videoyu pc'ye nasıl kaydedebiliriz??

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

swf. uzantılı videoyu pc'ye nasıl kaydedebiliriz??

Arkadaslar bi konuda yardıma ihtiyacım var..üniversitenin sitesinde ders videoları var bunları bilgisayara kaydetmem gerekiyor fakat cok akıllı hocamız videoları tıklayıp indirme yerine flash seklindemidir nedir adobe flash player seklinde biseyler yapmıs sanırım...uzantısıda swf.

sağ tıklıyorum kaydet falan dicem hiçbisey yok..

bi arkadasımda sunu söyledi sağ tıklayıp kaynağı görüntüle diyoruz..cıkan linki kopyalıyoruz..firefoxta adres cubuguna http://uzak2.mersin.edu.tr/ yazıp yanına kopyaladıgımız linki yapstıryoruz ve enter ledigimizde video aclılıyor..acılırken sabit diske kaydet diyoruz.ve oradan videonun uzantısını programla değiştiriyorum..

buraya kadar hersey tamam..ama sabit diske kaydet dedeğimizde kaydedilen video 4 saniyeden ibaret videonun tamamıını kaydetmiyor...

bu adobe flash player mıdır nedir swf uzantılı videoyu pc ye nasıl kaydedebiliriz arkadaslar yardımlarınız bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SWF Flash player uzantısıdır.

Mozillanin Download Them All programını kullanarak sayfaya sag tıkladıgında butun icerigi goruntuler ve uzantısını gordugun programı diledigin gibi indirebilirsin.
    KA Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    explorer'da açıp dosya dan farklı kaydeti denedinmi ??
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dowload them all programını indirmekmi gerekiyor yani...tam olarak nasıl aratabilirim googleda ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rascal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    explorer'da açıp dosya dan farklı kaydeti denedinmi ??
    evet denedim onuda sadece kısayolu kopyalar gibi kopyalıyor..tıkladııgımda yine okulun sayfasına girip ordan acıyor...yani internet baglantısı olması gerekiyor...bnm istedigim pcde kayıtlı olup istedgim zaman izleyebilmem..

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    http://www.downthemall.net/

burdan indirebilirsin , firefox eklentisi

videoları indiriceğin site linkini verirsen ben indirmeyi denerim

HKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında çok basit bir olay ama yazarak anlatması zor olacak benim için. Öncelikle sayfanın herhangi boş bir yerine tıklayıp, "Kaynağı görüntüle" sekmesini seçin. Sayfanın html kodları açılacaktır. Daha sonra CTRL + F kombinasyonu ile arama özelliğini açın. Aranacak kelime kısmına .swf yazarsan, sayfada kullanılan swf formatlı flash dosyalarını bulmaya başlar.

Oradan dosyanın adını ve bulunduğu klasörü ögrenin. Tırnak isareti icinde yer alır dosya adı. Oradan aldıktan sonra http://www.siteadresi.com/flashdosyasi.swf adresi olarak adres cubuguna yazıp girin. Dosya menüsünden Farklı kaydet secerek dosyayı kaydedebilirsiniz.

Örnek bir flash html kodunu ekliyorum.

<OBJECT classid="clsid:C27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
    codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
    WIDTH="584" HEIGHT="246" id="bass" ALIGN="">
    <PARAM NAME=movie VALUE="icerik/animasyon.swf"> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#24272E> <EMBED src="icerik/animasyon.swf" quality=high bgcolor=#24272E WIDTH="584" HEIGHT="246" NAME="bass" ALIGN=""
    TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED>
    </OBJECT>
    Simdi swf adresini ögrendik. Burdan sonra sitenin ana url adresinin sonuna, swf adresini eklemek kalıyor.

www.siteadresi.com/icerik/animasyon.swf

Bu dosyayı söylediğim şekil dışında herhangi bir download manager ile de indirebilrsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.downthemall.net/

burdan indirebilirsin , firefox eklentisi

videoları indiriceğin site linkini verirsen ben indirmeyi denerim
    özgür arkadasım p.m attım sana

Alıntı HKA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında çok basit bir olay ama yazarak anlatması zor olacak benim için. Öncelikle sayfanın herhangi boş bir yerine tıklayıp, "Kaynağı görüntüle" sekmesini seçin. Sayfanın html kodları açılacaktır. Daha sonra CTRL + F kombinasyonu ile arama özelliğini açın. Aranacak kelime kısmına .swf yazarsan, sayfada kullanılan swf formatlı flash dosyalarını bulmaya başlar.

Oradan dosyanın adını ve bulunduğu klasörü ögrenin. Tırnak isareti icinde yer alır dosya adı. Oradan aldıktan sonra http://www.siteadresi.com/flashdosyasi.swf adresi olarak adres cubuguna yazıp girin. Dosya menüsünden Farklı kaydet secerek dosyayı kaydedebilirsiniz.

Örnek bir flash html kodunu ekliyorum.

Simdi swf adresini ögrendik. Burdan sonra sitenin ana url adresinin sonuna, swf adresini eklemek kalıyor.

www.siteadresi.com/icerik/animasyon.swf

Bu dosyayı söylediğim şekil dışında herhangi bir download manager ile de indirebilrsiniz.

bu dediklerinin hepsini yaptım linke tıklandıgında direk swf. uzantılı videonun sayfası acılıyor,fakat bunu pcye kaydedemiyorum..downloadthemall da olmadı..acıyorum hata falan gibi biseyler yazıyor..

HKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen ver swf'nin adresini, biz indirip gönderelim ozaman.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Arkadaşın sorununu hallettik.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)