cs 1.6 ve v23 yüklemen yeterli olacaktır :) www.senoyna.com a üye ol ordan dosyalardan yükleyebilirsin :)
Printable View
cs 1.6 ve v23 yüklemen yeterli olacaktır :) www.senoyna.com a üye ol ordan dosyalardan yükleyebilirsin :)
e hadi ama yok mu geleniniz?:)
geliyoruuumm...
bende geldim :D
Ben de gelirim az sonra :D
iyi stress attık bugün :D
Awp_darkness özlemisiz :)
1 senedir oynamıyorduk :D
bensizmi oynadınız la darknesi
sxe koruması acılmadıgı sürece bence bazı kolpalar oyuncuyum diye gecinir durur....
adamlar yaa cs nin ilahı olmuşş bazı kişiler... (sözüm meclisten dışarı..) her el hs her el hs nası oluyosa artık.. awp ile hs pistol ile 821456789 km den hs yakında uzakten bıcakla bile hs atacaklar onur abi xD
meclisten dışarı derken başka serverdakileri kastediyorsun heralde..öyle değilse meclisten dışarı niye dedin anlam veremedim
Ayrıca bu cfg sxe vs. muhabbetler sıktı artık.Vardır veya yoktur aslında benım umurumda değil.Varsa bile oyundan zevk aldırmayacak kadar sifre kullanan kimse görmedim .Onur un dediği gibi varsa öyle bir sistem yükleyelimde kurtulsun insanlar zan altında kalmaktan artık.Aylardır yıllardır cs oynuyoruz tabiki hs olucak artık elimiz alıştı tekniğimiz gelişti.Nerdeyse sessiz gelip adam vurana bile şifre diğeceksiniz:)
olay zaten bold olan kisimda belli.sahsen ben oynamak icin zevk almak icin giriyorum oyuna frag yapmak icin degil.ancak halen bircok kisi asiri derecede hem frag kasiyo hem hirs yapiyo onu anlayamadim zaten :o :) en nihayetinde oyun yaw,karsi takimda 7 kisi kalmis sen tek kalmissin(ben cogu zaman kill yaziyorum konsola,bomba kurulmadigi surece) kimisi direk kasiyo ulan zaten topu topu 30sn var bomba kurulunca yaz konsola kill olsun bitsin 3 adam daha vursan nolcak . :)
En yakında zamanda config blocker konsun ve rahata erilsin bence :D
var mi girerim oynarim kafanizdan vururum diyen :D oynayalim :)
gel lan :D