haha geliyorum:D
Printable View
haha geliyorum:D
valla bende kimi zaman hs atiyorum colt aldigim zaman biraz şans işi ama..
öyle ahım şahım oyun oynamayı bilmem, internet cafe işletmiştim ta 2001-2004 yılları arasında o zamanlar oynuyorduk.. 2004sonra ilk defa burada oynamaya başladım..
cfg nedir bilmiyorum ama her türlü hile ve türevi oyunda tat vermiyor..
zaten hile sifre bilen adam oyun oynamasinida biliyor demektir neden öle boktan püsürükten işlere giriyorlar anlamıyorum..
neyse bu saatte var mi oynacak adam :D :D
cfg olayını neden kasdınız
oyunu kişiselleştirme;)
Şu meclisten dışarı awp ile hs atan kim merak ettim? Ben bu oyunu ortaokul senelerinden beri oynuyorum bu serverda da kasmıyorum ama bomba kurulmussada oyundanda zewk alcaksam bombayı cözmeye giderim "kill" yazmam ben böyle zevk alıyorum. Ha kasıyorummu demek bu yoo kasmıyorum ozgun slaplayıp duruyor zaten :)
Aslında oyunda herkes kassa daha güzel sonuçlar olur..rekabet olduğu zaman herkes daha çok eğlenebiliriz.Bu yüzden zaten herkes maç maç maç diyor :D..sXe'yi aktif hale getirelim bir ara daha sonra config blocker kurarız servera mis gibi olur.Zorunlu maç cfgleri standartında yazarız cfgyide herkes eşit olur o yönden sıkıntı olmaz :icon_tup:
SXE direk acalım, 64bit kullananlar da bi zahmet 32bit vista kursunlar.
Config engelleyen bir program varsa onu da kuralım.
Herkes esit sartlarda oynasın ;)
Kanak sxe acmayanlarda no sxe yazsin o dert degil. ;)
Sonucta adam sirf cs oynamak icin pc degisemez donanim,isletim sistemi vs.Sxe opsiyonel olsun.Sonucta biz bilioruz kimin pc`sinde sxe calisiyo calismiyo.Bilmem anlatabildim mi :) ;). Sxe opsiyonel olsun.Cfg onleyicide bi prog. olmasi lazim,oda kurulsun oynayalim guzelcene.Hae bu arada bu hafta sonu(buuk ihtimalle)cs 2. bulusmamizi yapcaz.HERKES gelsin.Istanbul o kadar buyukbiyer degil kucucuk,forumda yazin bulusma noktasi ayarlayalim,arabasiz olanlarda gelsin.Gorelim kim nasil oynuyor ;)
eet.. no sxe yazsa daha ii.. ;)
sxe çalışması için ne gerekiyo ben sxe yükledim açıyorum ama sxe zorunlu olan serverlar atıyo beni nasıl aktif hale getiriliyo
gokhan, sxeyi acicaksin acilinca simge durumunu kucultuceksin,sonrasinda counter`i acicaksin o kadar.
ıntercepting hatası sxe kapatılacak.. yazıyo o şekilde yapınca
Peki söylediginiz daha mantıklı, no-sxe yazsa yeterli, onu yeniden aktif yapalım.
Hadi o zaman go go go... 12 eldir kendi kendime bomba kuruyorum bi allah'ın kulu gelmedi :D
istanbulda olsam kacırmazdım o cs gecesini ne eğlencelidir jkim bilir
var mı gelen