c.tesi aksamı sabaha kadar isteyene laptop isteyene masaüstü isteyene ps2 isteyene ps3 :)
pcler kalitelidir.
küçükyalı merkezde cafe biz ataşehirde toplanır öle gideriz. farklı bi konu açabilirsiniz yada burdan gelcekler bildirirler işte :)
Printable View
c.tesi aksamı sabaha kadar isteyene laptop isteyene masaüstü isteyene ps2 isteyene ps3 :)
pcler kalitelidir.
küçükyalı merkezde cafe biz ataşehirde toplanır öle gideriz. farklı bi konu açabilirsiniz yada burdan gelcekler bildirirler işte :)
Yalınet'i mi ayarladınız?
gelicek haftasonu bende istdayım, bende katılabilirim aslında size :)
Yalıneti ayarladıysanız güzel olur. Sahibi çok yakın bi abimdir :) Katılabilirim bende.
Yalınet'i iyi bilirim.
Küçükyalıda oturuyorum bende..
Organizasyonunuza katılmak isterim :) .
bekliyoruz herkesi :D bileğine güvenen gelsin :p
arkadslarr pekı evden oynadıgınızda nasıl yapıyorsunuzz bende katılmak ıstıyorummm
cumartesıde katılırıımm:)
Kaan gel ucak biletin benden :p :D
cumartesi bnde gelebilirim...
bi yazamadm :D 63cafe taksi duraanın ordaki
cafe nerde yaw küçükyalıda ? kızılayın oralardamı ?
akşam kalablık bı cs spec atsak olmamı
Orda nerde cafe var yaw?
Taksi durağının yanında balık restaurant var..
Restaurant'ın yanında alta iniş var merdivenlerden orası mı??
00o0o bulusuoruz he hadi bakalim .. . :D
bu cfg noluyo beyler :D:D
Saati yeri kesinlestirelim, ona göre bir konu acıp bilgilendirelim herkes ayarlasın kendini :)
networkten NFS de yarışta yaparızzzz :D
oynayacak olan varsa gelsin :)
geldim bn..
bende gelmek isterimde işte ailevi sorun var:D levent gelirsen aslında buluşup gidebiliriz uyarsa tabi sana:D
gırıyomuyuz cs ye :D
erken değilmi ya?:)
saat 10da bulusalim o zaman cs`de :) hatta hemen girelim oda olur bana heryol paris fena oynayasim var da :) hehee :D
hadi gogogogogogogogogogogogogogogogo
saat 10 hadiyin
gelıom go gog gogogogogog :D
:D saglık olsun bu forumda adımız nelere cıkmadıkı :D oyunda hıle demısler cokmu canları saolsun
ilk defa hile açarak girdim demin sabahtan beri hileci diyorlardı onur gördü banladı :D
mertcan onlarca hile açan adam tanıyorum profundan amatörüne kadar çok hile açıp giren adam gördüm sen amatorsun çünkü biz speccen sen aim wall açtığında senın cross unun karşı tarafta titrediğini unutuyosun canım anladın bana yyediremezsin bide bu fragmı olurdu diyosun benı kandırmaya calısıyosun ya yazık sana bak hatanın neresınden donulurse kardır diyorum yaptım bı hatta açmicam de bidaha ok diyelimde hala açmadımki diyosun. senden beklemezdım kardeşim.
ulan şu iş saatlerinden bi yakalıamyorum server ı bu kadar doluyken ( gerci yakalsam ne olucak o kadar doluyken herhalde bi 500 ping olur :) )
yok yok ben kesn yeni net alıcam olmuyor böyle