kanka 500ping olmazda 250ye falan dusuyo tecrubeyle sabittir :D :rolleyes::D biliosun ztn sende :D hehe ama herne olursa olsun pingli oynamak normal oynamaktan cok dha zevkli haha :D
Printable View
arkadaslar su sxe hatasına bı cozum bulan varmı yavf ınatla " intercepting hl.exe" hatası verıp duruyo 5 tane cs ındırdım farklı farklı ilk sayfadaki linkte kırık formatta attım pc ye ama nafile uyuz ettı benı oyunu sorunsuz oynayan bırısı cs'yi indirdiği linki verebilirmi acaba ? bide onu yükleyerek deniyeyim bari.
saat farkı tam olarak ne kadar?
o değilde Rascal, abi cross dansöz gibi:D aim açmışın bari yalan söyleme. yoksa cross niye öyle sürekli oynarki aim hariç?:)
xp kullanıorum bende eskıden oynuyodum sonra ne olduysa ınat etti herşeyi denedim aklıma gelen ama gırmedı hl.exe hatası verdıgı ıcın oyunun kendısınden dıye dusunuyorum ama 5 farklı surum denedım v-23 v-26 patchlı olarak ama olmadı bıde oynıyan bırısının oyunu ındırdıgı lınkı kullanayım yıne olmazsa zaten ugrasmam bıdaha
alayına go go go diyorum gece görüsürüz hilelerim aktif cheatlarım acık cfg sonsuzda :D
HAHAHAHaH tugral abicim cfg ne var sende? bu ara hüseyin cfg benim cfg idi eskiden. tekrardan turnuvalara katıldıgımdan default donudm ama benim cfgm de sadece cross sabit ve map normal brightness ve gamma ayarları hariç daha aydınlık ve yazılar beyaz, başka hiç birşeyi yok:)
kardeşi daha feci:D
şaka bi yana cfg yok cfg den anlamamda zaten. Ama ne oldugunu biliyorum orası ayrı :D Yazıları beyaza nasıl ceviriyoruz? Hileleri aksam full acıp awp ile dolasmaya cıkıcam :D
Hadi CS ;)
go go go :D
hadıınıın gogogogogogogog
A4 tech x7 mouse isteyenler baksın
http://www.techturkey.com/forum/show...995#post571995
Bence satmasaydın, alısırdın 2 güne :)
yok abi 1hafta oldu alışamadım , sevemedim bikere:D
satılmazsada durur
Hadi yokmu gelen
Deniyim bakiyim ama 2500dpi ve 5sens çok hızlı olmaz mı:)
Öyle alışmışım knka bn en güzelide böyle sizin gibi 500 m2 masayı nerden bulucam:)
Evet hızlı sayılabilir biraz:)
bu gece kaçırdık yrn inş :)
Ahahaha :D
Hala bekarım ama naber :D
Ben memnunum vala :) bir gülüyor babasına bir gülüyor bekarlık mekarlık alem yaşam umrumda deil :) yok böyle baska bişi:) Ben 40 yaşında oğlumla rolling e cıkacam siz parka gideceksiniz :)
Allah bagıslasın kardesim :)
Saka biryana dünyanın en güzel seyi olsa gerek, darısı bizim basımıza :D
Evet cok güzel darısı tüm bekar arkadaşlarmın başına işallah bende onların cocuklarını kutlarım.
canı sıkılan varsa girelim
benim sens 1 de 1600dpi:D
sens 2, dpi800.. bayağı farklılıklar gösteriyor kişiye göre :)
aimim fecidir:D:D
haydi beyler cs..
go go :)
yaf ben indiremiyorum cs yi
hadi yokmu cs ci ?