teşekkürler beyler deniyip sökücem artık arka cam cok kötü görünüyor. Ama rezistans tamiri mümkünmüdür yada bi cözümü falan varmı bunun?
teşekkürler beyler deniyip sökücem artık arka cam cok kötü görünüyor. Ama rezistans tamiri mümkünmüdür yada bi cözümü falan varmı bunun?
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
bi yerde okumuştum camın içinde gömülü olmayan resistansları tamir ediyorlardı ama nerde okudum bi,lmiyorum denk gelirse buraya yazarım
denemekte fayda var genede calısan rezistanslarım gitti bu yüzden![]()
Arka camı kendin sökme, ayrıca jilet veya tiner arka cama kesinlikle kullanma rezistanst cort
Demiştim ki, olan olmuş zaten...![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
rezistanst için ben filmleri yazın sökerim zaten filmli araba sevmiyorumısıtarak camları çok kolay cıkıyodu arkadaşın arbasını öle söktürdüm tabi filmin kaliteside önemli bu arada
filmler en kalitesizi diyelim. Mor bi rengi var ve parca parca geliyor o yüzden işim pek kolay değilmiş gibi duruyor
Morarmışsa çin malıdır rulosu 10 lira olanlardan.Onlar cok zor sökülüyor parca parca elinde kalır.Uğraşırsan sökersin ama bence uğraşma git bir filmciye kıy paraya ısı tabancasıyla spatulayla tertemiz söksünler.Yardımcı olurum istersen.
aynı dert benim yeni aldığım arabada var....rezistans şu anda çalışıyor...ama ya o iğrenç görüntüye razı olacağım yada reszistanstan vazgeçeceğim....zor durum...merakla bekliyorum nasıl çözeceksiniz?
riske gerek yok 3 kurustan kacıp 10 kurus masraf akıllıca degıl : ) sonra bırde rezistansla ugrasmak var
en güzeli cam fılmı ceken bır yere gotur sorunsuz temızlesınler..
ben zaten rezistansı kaybettim artık benim daha kaybedicek birşeyim kalmadığı için hafta sonu iznimde oturayım uğrasayım diyorum. Ama öyle 10 lira falansa uğrasmam tabi bi gidip sorucam eğer cok derlerse kendim kazırım
genel olarak bazı arkadasslar var daha rezistans bozulmamıs lafım onlarasanada gecmıs olsun kolay gelsın : )
sıcak su + tiner + aseton + fön makinası bunlar sökmek için yeterli hiç olmazsa eğer kaynar suyla bezi camın üstüne koy kalsın 2 3 dk ondan sonra filmi köşelerden tırnağınla çıkar.
walla marketten git dandik cam sillerde al .... üzerindeki jelatinini al filmin sonra bi jilet yardımıyla okadar kolay cıkıorkii....... eger dandiklerdense.....
hee bu arada anlamadıgım bir nokta war.... film artık muayenede serbest ama polis hala filmden ceza kesmeye devam edior anlamadım bu işi warmı bilen eden ?
JoYTeaM
Aynı mor film bende de var
söktyürmeyi henüz denemedim araba sokakta durduğu için şu tesisatı versem benim de girişmem gerekicek sanırım bu söküm işine. denediğin yöntemi yazarsan sevinirim tugral. aynı büyük arka cam sorunu bende de var![]()
ok uygulamaya gecince nasıl halletiğimi fotolu anlatım yaparım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)