bende şimdi bu soruyu sorucaktım...En azından THY nin açıklama yaparken dürüst olmasını bekliyoruz.
Allah rahmet eylesin..Gerçekten üzücü bir durum :(
Printable View
Başbakana göre ölü sayısıda teyet geçmiş. Hala çıkmış ölen bir kişi var allah rahmet eylesin diyor.
Mürettebattan 3 kişinin öldüğünü yazmış sabah gazetesi hanımı aradım söyledim perihan özden 114 den sınıf arkadaşı aynı zamanda girmişlerdi 1 veya 2 yaşında kızı varmış. :( :( 114 ler son 1,5 yıldır arka amiri olarak uçuyor :( :(
Mürettebattan hayatını kaybedenlerin isimlerini öğrenen oldumu.
Mürettebat: Olgay Özgür, Murat Sezer, Figen Eren, Perihan Özden, Ulvi Murat Eskin ve Yasemin Vural,
hahhaah +1 tunacan:)
Kokpitin tamamı öldü deniyor, bi hostes arkadas da agır durumdaymıs...
Ama her gecen dakika bilgiler degisiyor neye inanacagımı sasırdım.
akşam 12 yi bulur gerçek haber alıştıra alıştıra söylüorlar
mert içgören diye biride ucaktaymıs bu sahsiyet sarkıcı degilmiydi yaw benmi yanlıs hatırlıorum
alla alla bnde şimdi gördüm :S ve kendisiymiş... konuştum kendisi iyi....
Allah rahmet eylesin öLenLerin aiLesine Allah sabır wersin çok üzücü bir durum :(
Ucakta mert icgören diye biri var..sanatcı degılmı o ? :S:S
Allah rahmet eylesın : ( cok uzucu : (
olay oldugu zaman ısyerınden ızledım tv olen yok dıyolardı cok uzuldum : (
uzucu bı olay olenlerın aılelerıne allah sabır versın basları sagolsun..
Ne demek ucak parcalara bölündü ya böle bişey nası olur...walla sınır bozucu hemde kurtulanlar için sevindirici bir haber ne olursa olsun ucak kazası atlatılıyor.
Malesef 2 kaptan pilot kokpitte sıkıştıkları yerde can vermiş. Çıkartmaya çalışıyorlar hayatını kaybedenlerin sayısı 10'a çıktı :( :(
Allah rahmet eylesin çok üzücü ,
görgü tanığı,
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7910060.stm
eminim saat ilerledikçe daha kötü şeylerde duyacağız:(
Amir yaralıymıs, hastanedeymis sükür...
Kaptanlar icin hala tam net birsey duyamadım, 3. kisi kokpitten mi arkadaki memurlardan mı bi ögrenemedik...
ölenlerin ailelerine başsağlığı diliyorum allah sabır versin.gercekten çok üzücü bir kaza