Mekanları cennet olsun allah ailelerine sabır versin.
Printable View
Mekanları cennet olsun allah ailelerine sabır versin.
başımız sağolsun..umarım daha fazla kişiyi kaybetmeyiz..:(
amir figen hanımdı dünya iyisi bir insandır umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur..kokpitte ise 1 kaptan 2 first officer görevliymiş..hasan hocam'ı tanırım thy'nin tecrübeli ve emektar öğretmen kaptanlarındandı..umarım biran önce gerekli araştırmalar yapılır ve neden düştüğü anlaşılır..
allah rahmet eylesin
böyle birsey varmı yaa çıldırmamak elde deil kaa öglen oluyor suan saat 22.30 hala kac ölu var öluler kimler ailelerine haber verilmemiş yuhh yaa bukadarmı insana deger verilmez adam televizyonda ölülerin ustunu ortuyor ulaştırma bakanlıgı ölü yok die açıklama yapıor bu insanlar hollanda vatandası olsaydı bu durum olurmuydu ucakta kimler var belli kimler indi belli dusunsenize sizin bir yakınıız olsa ve haber alamasanız allah yardımcıları olsun
Ya iste bastan sona rezillik...
Hollanda resmi tvsi 5 ölü derken sen cıkıp cok sükür ölen yok dersen, bastan bellidir ne olacagı...
Milletle dalga gecer gibi, ölü yok diyip, sonra aaa su kadar ölü varmıs demek, terbiyesizlikten baska birsey degil...
Baska bir ülkede olsak, ulastırma bakanından tüm yardımcılarına, thy genel müdüründen tüm adamlarına kadar istifa etmesi gerekirdi...
Yazıklar olsun...
Hala ölenlerin isimleri acıklanmadı...
Karakutu neden parise gönderiliyor?Haberlerde öyle yazıyor?
Resimlere çok dikkatli olarak baktığımda kokpitin olduğu yer dışardan o kadar hasarlı görünmüyo ama pilotlar nası yaşamını yitirmiş ya anlayamadım gerçekten çok şaşırtıcı..
Doru düzgün ders dinleyemedim hala kafamda olay
Ölenlerin yakınlarına allah sabır versin...kim ne derse desin bu kadar kayıpla atlatılması muzice....
Allah rahmet eylesin.
Ulaştırma bakanını,ve yarım yamalak dalga geçer gibi haber iletenlerin ... ... .. .. diyorum.
Allah rahmet eylesin :( çok kötü gerçekten ...
Rezillik olduğu konusuna kesinlikle katılıyorum.
Yanlış söylemiyim (ATV ya da NTV) canlı olarak hollandaya bağlandı. Uçağın içinde olan bir vatandaş, yakındakı kulubenin yanına götürmüş görevliler.
Spiker soruyor:
-Yaralı var mı? Ölü var mı?
Vatandaş:
-Bilemiyorum, olanları kulubenin içine taşıyorlar sonra ambulansa aktarıyorlar.
Spikler:
-Tahminen kaç kişi yatıyor şu anda yerde?
Vatandaş:
-Sayıyor 1,2,3,4,5 kişi yatıyor 3-4 adet de ceset torbası geçti.
Bundan 2 dak. önce THY yetkilileri açıklama yaptı:
-Ölü olmaması sevindirici.
Orada kazayı atlatan vatandaş bunları görüyorda 1 THY yetkili bunu göremiyor mu?
Kesinlikle halk paniklemesin die yapılan bir olay bence.
Bknz: Geçmiş depremler vs...
Mekanlar cennet olsun ölenlerin... Tahsin kaptanım dünyalar iyisi bi adamdı, hocaydı her anlamda... Bütün gün uçaktaydım ara ara alabildik haberleri... İlk ögrendigimizde hekes öldü dediler... İnsan devre arkadaşlarını düşünüyor hemen.. YAkınlardan kimse gitti mi diye.. Beynimden vurulmuşa döndüm...
Kaza yapan uçakla geçen hafta uçtum bakım teknik yönünden bir eksigi yoktur, pilotaj hatasına inanmıyorum herkesin kafasından bi ses çıkıyor... kara kutu deşifre edilene kaar muamma kalır herşey...
Ne yazık ki meslegimizin cilvesi bu, bi kere vuruyorsun, bir dakikada bitiyor işte herşey... Eger kabindeki kardeşlerimden de vefat eden varsa mekanları cennet olsun.. Bende o uçagın içerisinde olabilirdim...
Aynen kardeşim kardeşim viyanadan geldik uçaktan iner inmez yer görevlisi uöak düştü dedi diyor. 1 numara ben devam edemem demiş bizimki biraz moral vermiş şimdi ankaradalar yarın dönecek. :(
allah sabır versin, rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. çok acı olay :(
ucak dustugu andan ıtıbaren vefat edenler oldugu bılınıyordu annem tıcketıng ısı yapıyor ozel bır fırmada hollandadan arkadasları arıyıp solenenlere ınanmayın vefat edenler var dıye haber verıyor en basta TK gıbı dunya capında olan bır fırmanın basındakı Temel kotil denen genel mudurlukle ılgısı alakası olmayan bu kişiyi arkasındanda ulastırma bakanı vs olan sahısların ıstıfa etmesı ( egerkı 1 gr namusları warsa ) yada gorevden alınmaları gerekır resmen ınsanlarla dalga gecer gıbı olen yok falan dıye acıklama yapıyorlar. Bu arada Shadow Dancer senınde basın sagolsun allah sabır versın :(
lan soner bugun ılk sen aklıma geldın : ( cok zor ıs valla...Allah sabır versın kardesım : (
hayatımda hıc ucaga bınmedım ..bınmemde oyle bır korku var bunu en ıyı sen bılırsın boyle seylerıde gorunce ıyıce tırsıyorum : (
Sagol kankam..
Iddalar cok ilginc ucagin yakitinin azligi olsun kaptan pilotun egitim goren pilota indirmesi icin izin vermesi olsun.Yasanan herseyin otesinde ciddi bir kaza ve ben Turk hava yollarini boyle ihmallere mahal verebilecek bir havayolu olduguna inanmiyorum.Her sey Shadow Dancer arkadasimizin dedigi gibi kara kutu desifre edilince ortaya cikacaktir bu zaman zarfinda ne soylenirse soylensin hersey bos.
Olenlere Allahtan rahmet yakinlarinada bas sagligi dilemekten baska elden hic birsey gelmiyor.
Insallah milletce karsilastigimiz son kaza olur.... :( :( :(
çelişki ile dolu:beuj: