msnin plus versiyonları veya son cıkan 9 hic biri calısmıyor.acılıyor hemen hata verip kapanıyor...sizler hangi surumu kullanıyorsunuz?benim yasadıgımı yasıyanlar varmı?hangisini yuklemeliyim?
msnin plus versiyonları veya son cıkan 9 hic biri calısmıyor.acılıyor hemen hata verip kapanıyor...sizler hangi surumu kullanıyorsunuz?benim yasadıgımı yasıyanlar varmı?hangisini yuklemeliyim?
Fuck The System !!!
Ne sorunu yasıyorsun?
Cıkan hatayı yazarmısın?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
bu sekilde baslıyan bir uyarı veriyor
hata raporu gonder -gonderme secenegi cıkıyor
Fuck The System !!!
komple live messengeri bilgisayarından kaldır tekrar yüklemeyi dene ayrıca son sürüm plus eklentisinide yükle üstüne sorun kalıcağını sanmıyorum
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
işletim sistemin ne ?
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
msn i program ekle kaldırdan kaldırdıktan sonra pc yi kapatıp açın sonra yeniden kurulum yapın , bir işe yarayabilir belki
Ben de aynı sorunu yasadım, internette sayfalarca ne yazıyorsa yaptım, hicbir sekilde olmadı...
Sonra 2 sekilde cözdüm, yeni msn kullanıyorum su an
- NVidia kart var ise, nvidia network controller tarzı aptal bir program var bilgisayarda, o engelliyor. Onu kaldır msn hata vermez.
- Bilgisayarında vista teması varsa kaldır.
Vista eklentisi crystalxp bricopack falan filan varsa tamamen kaldır bi öyle dene...
Ama bundan önce nvidia ise kartın, nvidia network controller kaldır, o sekilde düzelir tahminimce...
Bunun dısında googlea yazınca 100lerce cözüm cıkıyor hepsi birbirinin aynı hicbiri de cözmedi benim sorunumu![]()
ben www.msn.com.tr deki en güncel i kurdum en son çıkan plus ıda yükledim sorunsuz çalışıyor.
zaten bu son surumde bayağı c++ eklentileri framework falan yukluyor onlarla ilgili bir sorun olabilir
sistemden tamamen eklentileri ile kaldırıp restart atıp tekrar kurmayı deneyebilirsin.
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
dragger'in dediğini diyecektim ben skinpackler sorun çıkartıor genelde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)