internete girdim en çok çıkan rakamları istatislikleri vardı.karma bişey yaptım yine yemedi![]()
cıktıgı durumda hıc kımsenın haberı olmaz aılem ve bır ıkı dostum dısında hayat standartlarımı yawas yawas artıttırım...mısal handa efeden sıfır s2k alıp alkana gecer bır f430 ıle bı tane hummer sıparısı verırım o kadar...abartmaya gerek yok tubı bıle takmam f430 a...
gonlunden ne kopuyosa ey muminsaka maka valla cok hayir islenir . paylasmadan tadi cikmaz bu paranin
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
30 milyon TLnin aylık faizi en azından 250 bin TL eder, e o da 2-3 ayda bir bi supersport almaya yeter![]()
12 tl ler gide gide zaten böyle büyük ikramiye oluyorbari 4-5 kişiye bölünsünde daha çok kişiye yarasın
sen öle san dün akşam beyaz sakalldı dede geldi bana
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
ii para ya; baya bi hayır işlenir.bana cıkarsa günahlarımı affetiririm inşallah![]()
gittim saat 9 olmuştu geç kaldım oynayamadım
bende hazır gelmişken sayısal yapayım dedim iyide yapmışım![]()
ne sayısalmış arkadaş bugun işe geldim herkez bunu konuşuyo siteyi baktım burayada konu açılmış, bende oynıyım bari![]()
bizim boyacı dayı var 50 yaşında bana cıksın paranın yarısını karıyla kızla yerım diyo
1 gece cebecıyı komple kapatacakmıs
ordan hamama gıdecekmıs karılarla.göbek taşına yatacam diyo![]()
gerisi düşündüğünüz gibi değil +50![]()
İlk uyuz olduğum banka müdürüne git ulan şu parayı tahsil et gel demekle başlarım herhaldekarı kız alemleri bizde olmaz evlenip eşimle dünyanın en güzel yerine tatile giderim daha sonra iş lazım tabi merter mc i satın alıp oraya türkiyenin en büyük garajını yapardım A'dan Z'ye herşeyi ile
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)