bagajdan cıkmıs heralde. Yalnız amcaya helal olsun bide sana küfretmmiştir iyi yanastıramamıs arabayı diye![]()
bagajdan cıkmıs heralde. Yalnız amcaya helal olsun bide sana küfretmmiştir iyi yanastıramamıs arabayı diye![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
amcanın park edişi 10 numara kimbilir ne kadar ugraştı ama bu kadarda sıfır park olmaz herhaldetebrikler
amca yakında 18lik çıtır bile alır![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
çevrede güvenlik kamerası var ise oraya giriş anını seyretmek lazım![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Baktım bugün aracında hiç bişi yok cıkarkende sürttürmemiş..Bi dolu güvenlik kamerası var bulmak lazım ama karşımızdaki komşular izlemiş hatta gizmez die bıdı bıdı etmişler..ama bildiğini yapmış amcam sonucta... bu arada cıktıgı yer duvara yakın olan camdan cıkmış duvardan bu tarafa atlamış![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
durum krıtıck
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bu arada belediyeniz nkdr iğrenç çalışıyor!!... o çöpleri insan alır..
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Öyle valla atmıcaz oy felan ama orası karışık yer nasıl diyim ist.un beyoglu vs gibi eski mühit ve inanılmaz kalabalık.cöp aracları gece girebiliyor...büyük kamyon kasası gibi kutular var onlar olmasa mahalleyi pok götürürhem full toplasalar bile 10 dk sonra aynı olur eminim
![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
yaptığı çok aptalca olmuş
otoparkta iki kişilik yer işgal edenlere ne kdr kızıyorsam sıfır yanaşanlara da o kadar kızıyorum. bi anlık dalgınlıkla sürtersin veya inip binerken kapıyı vurursun. git adam gibi bi yere park et
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)