tebrikler başarılarınızın devamını dilerim![]()
tebrikler başarılarınızın devamını dilerim![]()
ismail abi eskiden şahin yaparken insanlar küçümsüyordu, şimdi Türkiyenin en güçlü otomobillerine sahipsin umarım hep böyle sürer gider.. Hollanda Belçika ve Almanya forumlarında msupra fotolarını görenler Türkiye'de böyle bir makinanın varoluşunun kıskanıyorlar..
Uygulanan modifikasyonlarda elbette ki swaplayan ustadan elektircisine kaportacısına kdr bir çok kişi alın teri döktü ancak Dr ECU Özgün ün yeri ayrı die düşünüyorum..
sayfayı ınceledım ıngılteredekı tt motorlu clioda war listede cok begendıgım bır arac oda fakat m suprayla kıyaslayınca m supra rulezz![]()
Valla tebrikler Ben daha iyilerinide yapıcağına inanıyorum ismail aganın.
Bilgi ve emek bi araya gelirse neden bizde dünyada ses getirmiyelim otomobillerimizle ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
MKSY la kafalarına vurup akıllarını başlarına getirmek lazımGurur duydum valla 2009 dada bi araç beklioruz bu listede
![]()
Maşallah ismail abi kazasız belasız![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
tebrikler hakikatenÖzgürün fotoda en az Msupra kadar meşhur oldu
Bu adam rahat durmaz yazı bulmadan başka bir projeyi çat diye önümüze koyar...Allah kaza bela vermesin her ikisi de sıkı araçlar.
Yalnız orada bir E30 BMW daha var. Dikkat ettiniz mi V8 Bi-turbo.![]()
ben kimseyi küçümsemiyorum geldigim yeride hiç unutmuyorum ama dedigin gibi beni küçümseyen çok insan olmuştur iyi bilir iyi hatırlarım bi anımı anlatayım size bundan seneler önce bir alfa sud um vardı onu yapabilmek için bütün paramı ve birikimimi harcamıştım fakat bir türlü bitiremedim param olmadıgı için hiç kimse benim arabamı yapmıyordu ankarada büyük sanayide yol ortasında arabamı yapmaya çalışıyordum ve bana her kes gülüyordu ondan sonra hiç vaz geçmedim ve bütün paramı emegimi ve gurumu çalan o arabayı bir çıkma k16 turbo ile degiştim elimde artık sadece yaglı bir turbo vardı 1.5 sene sonra tekrar para biriktirdim ve bir opel manta aldım ve turboyu ona takmak için uraştım o zamanlar bu işlerden anlayanlar olmaz bu arabaya turbo takamassın dediler bende ilk swabıma başladım bir opel omega 2000 enjektorlü motor aldım gene bu işten anlayanlar kesinlikle olmaz karbülötörlü motor al bari olmaz dediler kendi başıma gecekondumuzun bahçesinde motoru otutdurdum ve turboyu taktım çok harika olmuştu ve daraglarla tanıştım 17.11.2002 de ilk kupamı aldım ve azmimden hiç bir şey kurtulmadı olmaz diye bir şey yoktur yapamayan insanlar vardır.
dr ecu ya gelince benim için özel bir insan onu seviyorum fakat benim arabamın bir civatasını bile sıkan adam benim için zaten farklıdır onun için onu da kimseden ayırd edemem hepsine teşekkür ederim hepinize teşekkür ediyorum
msupra
msky
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)