Cok güzel bir duygu, tebrik ederim ;)
Printable View
Cok güzel bir duygu, tebrik ederim ;)
tebrik ederim..:)
bir kez daha grur duydum :D
çok güsel yorumların yanında, orda türkler nasıl yapar eder gibi cümleler var, hatta bi tanesi almanyadan öğrendikleri ile uyguluyolar yazmış :) hep bi çekememezlik hep bi adam sendecilik bu yurt dışındakilerde. ama bu çekememezlik bile yapılan işin büyüklügünü gösteriyor, tebrik ederim, çok daha iyileri için yolunuz açık olsun:icon_tup:
gerçekten gurur verici, bir kez daha tebrikler
gerçekten gururlandım valla helal olsun başarılarının devamını diliyorum abi:)
masallah abi tebrik ederim :)
BMW M3 avec cœur de Supra : Taillée pour la ligne droite, difficilement contrôlable, mais d'un niveau de performance véritablement incroyable
supra kalbiyle bmw m3: çizgisinden şaşmaşım kontrolü zor ama yeni performancı inanılmaz
1e1 aynı değil ama çok yakın çevirisi bu.
isterseniz kalanınıda çevirebilirim.
fransızlar pek başka ülkeleri sevmezler ama araba konusunda hakkımızı yemediklerini söyleyebilirim.. birçok sitede türk arabalarını yerlere göklere sığdıramadığını görebilirsiniz.
inşallah devamıda gelir böyle araçların ;)
gerçekten grur verici :)
Best of 2008 : les plus belles préparations
2008 yılının en iyi hazırlanmış araçları
BMW M3 avec cœur de Supra : Taillée pour la ligne droite, difficilement contrôlable, mais d'un niveau de performance véritablement incroyable
Çizgi kontrolü en zor olan ama inanılmaz bi performans seviyesine sahip olan
Kız arkadaşım çevirdi :D
Sayfadaki diğer user yorumlarda da baya bi tartışma çıkmış elemanlar arasında onları okuttum şimdi müsait bi zamanda çevirecek :D bizim gibiler yani :D
Maşallah ismail abi gurur verici :)
ruhlarında çingenelik var :D:D
ben bile gururlandım... İzlemekten başka bişey yapmadım ama TÜRKİYE'den bu kadar başarılıu bir araç çıktığı için çok mutlu oldum...
Daha da güzel araçlarla karşımıza gelirsiniz insallah
Kazasız belasız...