çok gururlandım. inşallah devamı gelir.
Printable View
çok gururlandım. inşallah devamı gelir.
evet guseldıı herseyy ama bıttıı yanıı arkadaslar konu sapmasınn sonra sılıyorlar :)
masallah gurulandık valla :) forever 2JZ :D
Msupra bunu hak ediyor üstünde emek çok :)
İsmail abi başarılarının devamını diliyorum cok iyi.
tebrikler,gerçekten gurur verici
tebrik ederim ismail abim..
tebrikler ismail abi :icon_tup:
Abi tum ekibi ve seni tebrik ederim bence daha bir cok yerde yayinlanmayi hak eden bir arac, basarilarinizin devamini dilerim
Evet korhancım bu anıda bana çok iyi bir hayat dersi olmuştu gene böyle uzun zaman önce imkansızlıklar içinde yüzerken çift karbilatörlü bir aracım vardı
araba 6000 rpm ye gelince kafayı yere vuruyodu birden hayat bitiyordu
her neyse ne yaptıssam olmuyor hangi ustaya götürdüssem aynı bu sorun iki ay boyunca sürdü
ve bir gün sanayide gene yol ortasında uraşırken bir çırak 8-9 yaşlarında abi dedi efendim canım abi o karbilatörler 3 kademeli üçüğncü kademesinde tüp gibi biyer var burası biraz gizli gibi eeeeee dedim orda çamur birikir dedi hadiiiiii lan dedim çünkü daha önce 4 kez karbülötörcüye götürmüştüm hiç problem olmadıgını sorunun buradan olmadıgını başka yerlerde aramamı söyledi bende onun yüzündençıragın söylediklerini kulak ardı ettim
çocuk abi cidden bak yap onu dedi hadi lan koybol dedim çocuk giderken şöyle diyordu ordaki çamurları suratına sür tamammı dedi hadi lan kaybol diye bagırdım
Eve gittim gece uyku tutmadı ve çocugun söyledikleri aklımdan çıkmıyordu hemen dışarı çıktım gece saat 2.5 idi karbülatörü söktüm 1. bölümü açtım 2.bölüm derken 3. bölümü açtıgımda bişey göremedim tam geri tplayacakkenorda bi saç barçası vardı kaldırdım onu içi çamur doluydu sevinçten çamuru elime doldurdum suratıma sürmeye başladım ve diyerine aynı olayı yaptım suratım komple benzinli çamur olmuştu
toplayıp arabayı çalıştırdım saat 5.30 idi ve problem çözülmüştü ve şunu anladım hiç bir zaman ben biliyorum demeyeceksin her zaman ben daha bir şey bilmiyorum havası estireceksim bilmedigin bi şeyi soracaksın sormak ayıp degil ögrenmemek ayıp:icon_tup:
Msupra bunu hak ediyordu , projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürler..
Türkiye'nin bu kulvarda boş olmadığını, bizde varız dediğinin en somut örneklerinden biri işte..
Başarılar abi ..
gurur veren bi haber oldu bu...emeğinize sağlık,başarılarınızın devamını diliyorum
tebrikler iso abi gerçekten gurur verici:icon_tup: