çocuk yaşına göre iyimiş abicim o zaman![]()
helal be ismail abi dunyaya da ismimizi duyurdun tesekkurler.basarılarının devamını dilerim hep yanındayız
Fuck The System !!!
Gururlandım. Tebrik ediyor, projelerin devamını diliyorum.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Birde bundan 6 sene önceydi saygi duydugum bir abimi istanbul yoluda görmüştüm yanina geldim korna çaldim alpaslan abi cami açti abi deneyelimmi dedim ismail git işine baoşver dedi abi dedim bi gün görecek sin harika bi şey yapacam bunu göreceksin dedim oda iyi dedi kafa salladi ve subaru impreza ile gazladi ve gitti.
Bundan alti ay önce beni ziyaret etti ve aramizda ge çen bu konuşmayi tekrarladi ve beni tebrik etti sen dedin ve yaptin şimdi benim arabami degil hayabusami geçiyosun helal olsun sana dedi
msupra
msky
bunlar bızı kıskandıkları ıcın hıc goz onune surmezlerdı. msupra ıle TÜRKİYEMİZ gurulandı. ama o da dunya malı abı sen bızım gonlumuzun 1.sisin. bu aracta emegı gecen butun abılerımın-kardeslerımın ellerıne saglık. Allah onunu herzaman acık etsın. Allah bızı bırbırımızden ayırmasın ınsallah.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Abi tebrikler...Bizlere bıle bu kadar gurur verıyorsa senın neler hıssedebıldığını tarıf etmek zor olsa gerek..
Mutevaziliğin ıcın bunun ıkı katı tebrık etmek gerek senı, kımlerı goruyoruz etrafımızda havalrından geçilmeyen, ama sen gerçekten fikri zikri bir adamsın tebrıkler tekrardan abi..
tebrikler,
bazı yorumlar hoş olmamış ama...(translate.googledan çevirebilirsiniz ingilizce / yada türkçeye)
Built to fall....
yorumları önemsemiyorum kıskançlıktan başka birşey değil..
oldukça sevindirici ve gurur verici birşey..
Allah herzaman gönlüne göre versin emeğin karşılığını bu şekilde almak sanırım tarifsizdir![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Helal olsun başka ne denir.
-*- Deneyim başınıza gelenler değil, başınıza gelenlerle ne yaptığınızdır.-*-
Başarıların tekrarını bekliyoruz
okuduklarımdan anladığım kadarıyla çok mütevazi birisiniz bu sizi başarıya ulaştıran şey olmuş bence
tebrikler msky için bakalım ne diyecekler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)