Allah daha iyilerini ve daha başarılılarını nasip etsin. :icon_tup:
Printable View
Allah daha iyilerini ve daha başarılılarını nasip etsin. :icon_tup:
çok gurur verici, daha nice projeler ile adınızı, adımızı duyurmak nasip olur inşallah, tebrikler.
hepinize çok teşekkür ederim inşallah daha iyisi hepinize nasip olur
Ne dense az .. Bugüne kadar böyle arabalar yapıp hemde sorun yaşamayan nadir kişilerden biri İsmail abi. Marifete tebrik gerek.
Tebrikler.. Maşallah :nazar boncuğu:
Tebrikler :icon_tup:
abi maşallah maşallah sana tam not,yürekten başarılarının devamını dilerim ...
hakettiğin yerdesin, tebrikler :)
abi süper insansın hakediyosun.maşşalah
basarılarınızın devamını dılerım harıka br ıs cıkardınız : )
başarılarının devamını dilerim turkiyeden boyle grurların çıkması hepimiz için önemli daha ne msupralara
tebrik ediyorum ülkemde bizi temsil edicek kişilerin olması cok gururlandırıcı allah yolunu acık etsin abi ...
gurur verici +10000
İsmail abi dünyada genelde hayran kitlesi sanatçıların olur ama benim hayran olduğum şey sanatçı değil Msupra.Gerçekten projelerin inanılmaz güzel ve heyecanlı.Başarılarının devamını dilerim İsmail Abi.Gurur verici...
tebrik ederim abi.
gurur duyuyoruz valla...
Iste beraber olunca, millet olarak ota b.ka birbirimize laf atmayi birakip "hadi bir sey uretelim" dedigimizde mutlaka dillere destan bir sey ortaya cikiyor. Birbirimizle sudan sebeplerden egoloarimizdan dolayi kavga etmeyi birakip paylasmayi, bir seyler ogrenmeyi ve bundan zevk almayi basarabilsek Msupra gibi daha bir cok daha proje olusacagina inaniyorum. Yeterki azimle beraber calismayi basarabilsin insanlar.
Ismail bey sizi de ayrica tebrik ediyorum ekibinizi de. Her civatasina kadar emegi olan herkese gercekten kendi adima cok tesekkur ederim bu cunku bu internet ortaminda kurulan dostluklarin en guzel tarafi global bir basariyi hep beraber kutlayabilmek. Msupra cok ozel bir arac ve TR'nin gururudur benim gozumde. Emekle ozveriyle her sey olabilir bunu gormus olduk... Elinize, ayaginiza saglik. Helal olsun!
Evet harika
Görmezmiyiz :D körfezde bu yarışırken bitiş çizgisinin oradaki köprüye çıkmıştım karşıdan bir gelişi var olamaz böyle bir şey :D
Abi başarılarınızın devamını dilerim gerçektende Türkiye için gurur verici bir durum...