zeki mürende bizi görücekmi ?
projelere gel...
Disneyland
2010 Basketbol Sampiyonasi
Drag Pisti...
Hass....r lan diyorum o kadar. Cayyolundaki metroyu kac senedir bitiremedi bide disneyland mi yapacak...
Geçen seçimlerdeki vaadetlerinden birini hatırlatayım size :
Çayyolu ve Eryaman metrosunu seçimden önce yada 3 aya bitireceğim demişti. Sonuç ? Aradan 5 yıl daha geçti daha bitirecek , kaldı k,i belediyenin şirketlerinden çalışan bir yakınımdan duyduguma göre o metroların 2013 yılından önce bitmesi hayalmiş. Çünkü inşaat yapıdan çok elektronik,ray,alt yapı vs vs gibi durumlar daha zorlu ve daha pahalıymış.
Bu adamın herşeyi palavra , bu adamın yapacağı projeler en düşük bütçeli ( fakat yandaşlarına fazlaca para kazandıracak) projeler ve bu projelerin daha fazla geniş kitleye hitap etmesi lazım , ancak o zman birşeyler yapar. Yoksa çalmaktan başka bir şey yapmaz.
bitmeyen alt geçidi havayi fişekli törenle açan bi adam bu..
kim ne bekliyor ki?
sincanin merkezine alt geçit yapıyor.. Maximum 150 günde bitecek dendi. 1 senesi bitti halen üstten üstten oynuyorlar.
o yerin çevresindeki 20 esnaf dükkanini kapattı.
biz dahil.
00' Civic 1.6IES
boşş laflar bunlar her seçim mutlaka bişi buluyolar ama adam akıllı yaptıklarını hiç görmedim en basidinden Ankaranın yollarına bakmanız yeterli...
ağzıyla piste asfalt dökse oy vermem o İ. melih gökçeğe
secileceğini bilsin 20 gun içinde abd dekılere taş cıkartacak drag pıstı yapar.
yaptıgı alt gecıtlerın hallerı ortada.gercekten gecıtlere gırmeye korkuyorum.
gecıtlerın en sevdıgım ozellıgı ıcınden gecerken gazlamak
trafıgı rahatlatmak ıcın o kadar kopru yaptı,yolları genıslettı yazın sol serıtler kendı adamları olan cım sulamacılara tahsıs edıldı.sağ serıtler agır tasıtlara dayanamadı coktu.bıze kaldı gene 2 şerit.
dunyanın parasını harcadı ınat ıcın kızılırmaktan su getırdı.cesme suları hergun farklı renk akıyo.evımıze renk getırdı sagolsun.aynı su tasıma projesı daha once( galıba chp)boludan olmasını onermısler.ınat ıcın kızılırmaktan su getırdı.cesme suları ıcılmez oldu.tertemız suyumuz vardı.
ankaranın tum gırıslerıne projelerı vardı.gercı cok onemlı degıl ama hıcbırını yapmadı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şimdi bu drag pisti işinin benzerini aslında biliyoruz .o da çayyolu metrosudur.
Bundan 5 sene (yazıyla beş) önce, seçimlerden önce kesin açılıyordu bu metro seçim için tv lerde verdiği beyanatlarda.. Beytepe ve MTA alt geçitlerinde istihdam edilen personel 5 senedir gayet "yorularak" maaş almakta yani
![]()
kısacası torunum drag yapar mı ankarada onu bilmem ama belki onun torunu yapar melihin yaptığı pistte.
btp yanı bagımsız turkıye partısı genel baskanı haydar bas bana sozde araba alıyordu hemde 2 tane![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
i.m.g. ile çalışma şansınıda yakalamış biri olarak söylüyorum sahsi olarak para kazamayacağı hiçbir yatırımı yapmaz. Paraya dönüşeceğini hissettiği an bir ay içinde pisti istediği yere yapar, yeterki ucunda maddi çıkarı olsun
Adamın birşey yapacağına dair inancım kalmadı. Hipodromun durumu ortada. Pist yokluğundan yarışlar Akhisar'da yapılıyor, saçmalık yani. Oy vermem ama şeş kaza başa gelirse en azından verdiği vaadi yerine getireceğini düşünüyorum. 400mt pist yapmak o kadar zor olmasa gerek, değil mi...?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)