eet yaa bnde izleemedmm ewde olmadığım için evde olsam kaydederdimm koyardımda poff walla kayıt warsa süper olur..
eet yaa bnde izleemedmm ewde olmadığım için evde olsam kaydederdimm koyardımda poff walla kayıt warsa süper olur..
arkadaslar kusura bakmayın cok özür deilerim reklam yapmak kesinlikle yasakmıs diskalfiye oluyormusum o yüzden söyliyemedim TechTurkey in T sini ama inanın her tekirdah ve trabzon dedigimde Techdekilere ne dicem diye aklımdan geciriyordum gece giremedim
50 sarısındakı sevgiyle tanıstım geceyi onunla beraber yesilköyde gecirdim
ama şuna inanın biraz torpilmi yada bana haksızlkmı desem kararını siz werin cok güzeldi laptop yada para umrumda degildi zaten
orada alacagımı aldımm![]()
tunç o danstan sonra hala kafana bi mermi sıkmadın moruk sen![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
hadi maşallah bakalım 50 sarışını nereden buldun
laborantı nasıl bilemedin heyecanmı oldu![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
50 sarısından bi kaç tanesi tesadüf olarak paralarını almaya gelmişler bi telefon muhabetti oldu aramızda daha sonra kulise tasındı daha asonra yemek tatlıydı falndı filandı işte kısmettdans güzeldi moruk ya:FF
abi aceleye gerek yok kızlar zaten yeşilköyün hatunları
ayrıca yanımdaki kız harbiden 91 dogumlu 19 da degil yani bi yas fazla söylettiler lise 3 te okuyor![]()
yarisma dedin katiliyorum dedin sonra iş çirkinleştibu konu kitlenir
![]()
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
ben demiştim size...![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)