çıkan var mı acaba yaw, yoksa yine mi devretti?
Printable View
çıkan var mı acaba yaw, yoksa yine mi devretti?
oldu arkadaslar sızınle tanısmak guzeldi,hakkınızı helal edin :)
makineye 2 kupon oynattık sadece 3-5 kolonda 1 tane benzer rakam var :hahaha:
1/3 çıktı ühü ühü :D
3 bildik total ikramiyenin yarısını alsak olmaz mı :D
Kazananlar ne durumda acaba? 6 bilen???
2 de kaldık :(
dileyin benden ne dilerseniz :)
kime çıktı acaba..yada çıktı mı?:)
6 bilen gene yok (!)
Haftaya evi arabayı satıp loto oynamak lazım :D
3,5,8,17 dört bilmişiz arkadaşlar :) ne kadar veriyolar acaba 4 bilene?
Süper Loto 6/54 oyununun bu haftaki çekilişinde de 6 bilen çıkmayınca 34 milyon 150 bin 274 TL haftaya devredildi.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 5 bilen 829 kişi 3 bin 611 TL 40'ar Kr, 4 bilen 50 bin 438 kişi 64 TL 80'er Kr, 3 bilen 963 bin 46 kişi de 5 TL 45'er Kr ikramiye alacak.
http://img525.imageshack.us/img525/5483/piyango.jpg
64.80 kazandık hayırlı olsun :D
vay be artık insanı çıldırtır bu ikramiye..:D
Beni teğet geçti yine :) Durmak yok oynamaya devam :D
----------------------------------------------------------------
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto 6/54 oyununun bu haftaki çekilişi yapıldı.
72. Hafta'nın kazandıran numaraları; 3, 5, 8, 17, 39 ve 44 olarak belirlendi.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto 6/54 oyununun bu haftaki çekilişinde de 6 bilen çıkmayınca 34 milyon 150 bin 274 TL 17 Kr haftaya devredildi.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 5 bilen 829 kişi 3 bin 611 TL 40'ar Kr, 4 bilen 50 bin 438 kişi 64 TL 80'er Kr, 3 bilen 963 bin 46 kişi de 5 TL 45'er Kr ikramiye alacak.
Bu haftaki çekilişte, 45 milyon 661 bin 107 TL 87 Kr ikramiye dağıtıldı.
Hasılattan Türkiye'nin tanıtımı, Çocuk Esirgeme Kurumu, Olimpiyat Oyunları, Savunma Sanayii ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna 13 milyon 813 bin 26 TL 85 Kr, KDV olarak 9 milyon 130 bin 419 TL 31 Kr, Şans Oyunları Vergisi olarak da 5 milyon 115 bin 935 TL 87 Kr aktarılacak.
5,45
45 kurus kar dayım:)
haftaya devam yılmak yok....
Babayı aldık, babamla beraber... :D
üç kuruş paramız wardı onuda werdk:) şans yokkı bızde....
ama haftaya kesın cıkıcak:D
ulen bısey degıl cıktıgı zaman krızden sebep ıkramıyeyı veremıcekler ahahhahahha :D
demekki napıyoruz bol bol Land Rover satıyoruz.
yok mu isteyen :D:D
daha bakmadım :)
iddaa oynayın abi ufak ufak o parayı çıkarırız acelemiz yok:D
Süper Loto 6/54, kriz nedeniyle umudunu şans oyunlarına bağlayan vatandaşı yine hayal kırıklığına uğrattı.
11 haftalık devirden sonra 34 milyon TL’lik ikramiyeye ulaşan Süper Loto devretti, umutlar gelecek haftaya kaldı.
Türkiye’nin her yerinden milyonlarca kişi 1 hafta boyunca şansını denemek için bayilerin önünde sıraya girdi. Umut kapısında kuyruk oluşturanların 963 bini 3 bildi ve 5 TL 45 KR kazandı. 50 bin kişi ise 4 bildi ve 64 TL 80 Kr ikramiye aldı. 829 kişi ise büyük ikramiyeyi bir rakamla kaçırdı ve 5 bilerek 3 bin 611 TL ile avundu. Gelecek hafta ikramiyenin 50 milyon TL’yi bulması bekleniyor.
Bu paranın bana cıkması gerekiyordu okadar subaru servisi için hayaller kurmuştum :D
Yıkılmak yok demekki haftaya çıkacak :D
Önümüzdeki hafta 5 bilenler arasında paylaştırılmayacak mı? Ben mi yanlıs biliorum?
durmak yok yola devam :D
ben oynamamı bekliyor sanırım:D
banada cıkmadı yaaa cıksa sıradan hepınıze araba alırmm :D haftaya soz vermıyurm cıkarsa :d anadol swaplıcam v 8 supercharget yapıcam :D
2 kuponada 4 cıktı bakalım ne kadar alıcaz
coco 64,80 *2 alıcan :D harç parası çıkıcakmış nerdeyse :D
haftaya bol bol oynayacam
haftaya bilen çıkarsa yerleri bizim hemen burda hazır :D
ruh ve sinir hastalkları hastanesi :D
1 saat bekledim kesin ama yatırdım sonunda inşallah sitemizin üyelerinden birine çıkar bu hafta herkeze bol şanslar arkadaşlar :D
valla hayatımda ilk defa oynadım..
çıkarsa naparım bilmiyorum
lotusu alırım herhalde komple :D:D
Aynen 30dak fln bekledim, sırada dahada artmıştı.
Herkese bol şans...