çıkarsa yarın bir 2009 model siyah E92 M3 siparişi veriyorum, hamann modified :D
Printable View
çıkarsa yarın bir 2009 model siyah E92 M3 siparişi veriyorum, hamann modified :D
Siteden birine cıkarsa görürüm onu :D
bende oynadım bugun ilk defa... çıkarsa ukrayna ekonomisi zordaymış, ukraynayı ne var ne yoksa almayı planlıyorum :D
istemem böyle parayı çökücüsü çok olur adamı yoldan çıkarır böle para. en güseli temizi Alınteri.
Yahu 50 kisi sıra var, illa gidip oynatacaksınız :D
bu sefer son gune bırakmadım :) bu hafta cıksada su ıkramıye rahatlasak artık stres yaptı :)
o parayla ne swaplar olur beee pefff :D
ikramiye çıksada en fazla 2 veya 3 kişiye çıkar.. sanmıyorum daha fazla ikşiye çıkacağını..
benim tahminim %60 yine devir var bu hafta...
ben pazartesi oynadım :)
2 kupon makineye oynattım, çıkarsa yarın teknik otodan beyaz 335 cabrio alıyorum direk, bide 700-800 whp supra :D
şimdi git kuyruğa gir tam olay ya o bile zevkli.
Süper Loto'da tarihi ikramiyeye ulaşılan 12 haftalık devir süreci 18 Aralık 2008 tarihinde başladı ve o tarihten bugüne kadar 198 milyon 535 bin 167 kolon oyun oynandı. Bunun 178 milyon 906 bin 633 kolonu 12 haftalık devir sürecinde doldurulurken, dağıtılacak ikramiyeye konu olacak kesin rakam bu akşam 20.30'da belli olacak.
alıntıdır...
Uluslararası drag yönetmelılerıne uygun (topspeed :D ) en uzun ve ustu kapalı drag pıstı yaptırırm :D (mıllet çölun ortasına kayak pisti yapıyo, bunumu yapamıcaz :D)
Bana cıkarsa 1 hafta Istanbul Parkı kapatcam, kamp kurcaz oraya tüm forum davetli :D
Bende iLk defa oynadim umutLuyum bakaLım :D :D
valla 100 kişi sıra vardı bide kameralar filan,ortam bozuktu bende oynamadım bu kdar çok para adamı bozar ztn aynı tas aynı hamam devam :)
bana cıkarsa eger tum foruma koni amort. dagıtıcam :)
2 kolon oynadım cıkarsa Techturkeye bina yaptırıcam orda bulusuruz :D
herkesin hayaller büyük forumca babayi aLicaz gibi :D
Fermastan içeri girdigim anı hayal bile edemiyorum :)
İnş. Soner abiye yada yavuza çıkar büyük ikramiye :D
18.48 itibarıyla ikramiye tutarı 48,5 trilyon...
Para benim!!! kimse boşuna oynamasın :D:D:D
bostan yere oynayıp paranızı kaybetmeyın bana cıkacak :D
kırısırız ama merak etmeyın ;)
Ekmeginize bakın gençler :D para bende :) kim ne marka sewiyosa ona bi araba benden, hem istanbul parkıda kapatacaz 1 hafta kafamıza göre takılırız
Saat kacta hangi kanalda cekiLiyor
para sizinse ula biz niye oynadık desenize gitti paracıklar oşuna :d huauhahuahuahu
harbiden hee:D
Pist köpeginiz olsun yahu, lafı mı olur :D
en son kaça kadar oynayabiliyoruz:D
koşa koşa gidip oynatıyım bi katkımız olsun talihliye:D(Shadow_Dancer) ahaha:D
O oynamamıs, benden nasiplencek herhalde :D
Abi tc kimlik numarama çıkacak paralar rahat ol sen ahahahha :D
İstanbul parka gelecek kardeşlerim hiç sıkılmayacaklar pist günü akşam artı 18 partide yapacam sizler için :D
çadırların içerisinde parçacı dükkanı açacam isteyen ihtiyacı olan parçayı arabasına taktıracak :D
oynadık bakalım 16 tane kupon hayalım tr de olmayan firmaların distrubutorlugunu almak :D netten alısverise , gumrukte mallarınızın takılma gibi sorunlara son :D aradıgınız butun parcalar TR de olcak artık ...Karakaya Garage...