süper loto oynamayı unutmayın çekiliş saat - 21 de herkeze bol şanslar![]()
17,44 saat itibari ile ikramiye 31,500 milyon türk lirası bizzat kendim oynadımçekilişe kadar 35 milyonu bulacağını düşünüyorum
![]()
31500 ohh iimiş
Artık 8den fazla devir edemicekmiş sanırım şans oyunları , bir yerde okudum geçen gün.
bu hafta 6 bilen talihli çıkmazsa 5 bilen talihlilere dağıtılacak ikramiye bu demek oluyorki gecen hafta 5 te 4,500 kazanan bu hafta 450,000 kazanmış olcakmillipiyango resmi açıklaması bu yönde..
Üç haftadır oynuyorum , geçen hafta 4 bildim .. Aldığım ikramiyeye tekrar oynadım bakalım ne olacak..
ride or die
yahu o para kımseye cıkmasa bıle her zaman olan olacak 5 kısıye cıktı dıyecekler devlete gomecekler![]()
KA Style
hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre olur inşallah gerçekten korkutucu bir para![]()
bu para beni bozar
Greedy,AEM, HKS, Advan vs markaların hepsinin TR Dist. olucam
kimseyle paylaşmam gerçekci olurumah aha ha ha ha
31500 diil 1000 olsun bana yeter![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
zaten 31.500 degil
31.500.000![]()
KA Style
21 e kadar oynayabiliyorsun fakat hergecen dakika bayiler tıklım tıklım oluyor![]()
ohoo uyandırdınız milleti, bakın oynamaya gidiyolar. milleti paraya ortak etmeye ne gerek var. konuyu açan arkadaşı kınıyorum. Zaten baya bir kısmını kesecekler yarıya yakınını vergi diye, gemicik almak için kullanacaklar. 31 falan deil yani 15 olarak düşünün siz o parayı
. daha da hatırlatma yapmayın yahu 15 in altına razı olmam bölünmesin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)