ilk dedigine katılmak isterdim ama artık diyemiyorum abi cünkü o kadar cok canımı yaktı o kadar cok abimi kardeşimi aldı sakat bıraktı ki ve hepside öyle böyle adamlar degildi telat abiyi bilen bilir 20 yıllık rahat motorculugu vardır.. bir cok şampiyonlugu dereceleri vs vs ankarada kime sorsan onun icin resmen motorun tanrısı gibi derler ama işte bir anlık hata bir anlık fantezi nelere mal oluyor.. motor kullananların %40 ı kask takıyormuş gercekten cok şaşırdım şu an abi o kadar fazla olacagını tahmin etmezdim.. %60 ı degil bende %90 ı kendi tehlikesini yaratıyor bu dünyada.. bugune kadar ben 5 kere kaza yaptım bunların 4ü karsı taraf yüzünden oldu üstüme kırdı köprünün altında sıkıstırmaya kalkıstı falan filan bir şekilde oldu işte benim yaşım 17 biliyorsunuz 13 yaşımda başladım ben motora aileden gelen sevgi vede birazda yetenek diyorum ben onunla birlikte ister istemez racing motor kullanmaya başladım düşe kalka kullandım ama oldu sonucta yinede ve 3 sene prof şekilde yarıştım draglarda olsun pistlerde olsun yarıştım.. neyse sacmalamaya başladım birazda.. gercekten hiç iyi degilim böyle bir insanın başına böyle birşey gelecegi aklımın ucundan bile gecmezdi ama kader işte...
allah rahmet eylesin.
mübarek gecede...ailesine allah sabır versin..
allah rahmet eylesin![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
ALLAH rahmet eylesin bende motorsiklet çok sever(dim) ama kaza haberleri geldikçe soğuyorum..yakınlarına sabır diliyorum![]()
Allah rahmet eylesin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)