95 avroluk orjinali 1.4 m iken sahtesi 0.9 m olan bir kumaş için 30 avroya iyi fiyat demek biraz kullanılan malzemenin artmasıyla olağan. yoksa çok ucuza gelmiyor aslında.
95 avroluk orjinali 1.4 m iken sahtesi 0.9 m olan bir kumaş için 30 avroya iyi fiyat demek biraz kullanılan malzemenin artmasıyla olağan. yoksa çok ucuza gelmiyor aslında.
Ya bu karbon kumaşı gördüm ben Türkiye'de ama özel getirtmişler. Bir GC8 subaruda vardı. Kırmızı. Harika bişi. Deri gibi dokunma hissi. Bulursam uygulamak isterim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
peki aracın içine alcantra gibi duran ne uygulayabi,liriz ? Bakıyorum fotolarda alcantra bildiğin kısa tüylü kadife gibi duruyor. Yakından hiç göremediğim için benimki sadece bir yorum. Süet veya nubuk kaplasak nasıl durur? Yada dediğim gibi bildiğin kadife ile kaplasak?
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
evet arkadaslar süet kaplasam yada nubuk nasıl olur? Yorumlarınızı istiyorum sizden sadece. Yada kadife kaplasak nasıl durur bi yardım edin ya
Kadife bence hiç güzel olmaz.
nubuk ve alkantra güzel bi kombinasyon olabilir gibi geldi.
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
bende var kendime japonyadan almıştım gayet basarılı çıktı ehe
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
hah bak ralli araçlarındaki o güzel görüntünün nedeni nubuk ve süetse tamam. Yapıcağım olayın onun gibi olmasını istiyorum. Sanırım bu karbonfiber kumas paalıdır alcantra gibi
Bugün o dediğin uygulamayı yaptık erel ile birlikte gayet güzel oldu... Ayrıca karbon kumaş art car cem abide var.. Bordo.. kırmızı gibi diyim.. ben komple koltuk döşmelerini yaptırıcaktım ekstra başka masraflar geliverdi.. sanırım duruyordur o kumaş.. ayıp oldu kendisinede![]()
floryada bi abimiz yapıyo cok fena işciliği vardırr örnek foto.. C:\Documents and Settings\Admin\Belgelerim\Resimlerim\DSC04738.jpg
www.imageshack.us sitesine göndermen lazım resimleri
Schumi.Projects
Arkadaslar an itibariyle 10 mt nubuk kumas aldım. Dikkat NUNUK değilNUBUK
aldım artık kısadan bitiricem allahın izniylede toplarım arabayı. Hamdolsun kriz dolara zam getirmişte sağlam girdi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)