hayırlısı olsun bakalım...ins istedgin gibi bisey olur aracın içi.
yapım aşaması resimleri falan bekliyoruz..
hamdolsun bütün insanımız açlık selafetle burun buruna geliyor her gecen gün....![]()
hayırlısı olsun bakalım...ins istedgin gibi bisey olur aracın içi.
yapım aşaması resimleri falan bekliyoruz..
hamdolsun bütün insanımız açlık selafetle burun buruna geliyor her gecen gün....![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
abi çekiyorum fotoları bitince toptan koyucam du it yorselfe gene güzel bi anlatımla okur eğleniriz hepberaberAma kumasım güzel harbiden ben beğendim umarımsizde beğenirsinizde içimde patlamaz
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
kumasın fotosunu cekebilme sansın falan varmı acaba bi görebilsek bizde...ama tahminimce güzeldir..
senin içine sindiyse gerisini düşünme derim![]()
Alacantra bu. ArtCar yapar ama garanti vermiyor. Güneşte felan atma ihtimali var diye. 307 CC lerin felan yani orjinalinden deri kaplı torpido ve konsolların bile atma olayı çok sık demişti bana.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
evet yaptırdıgım yerde garanti vermeyince ciziği bile olmayan göğsü kaplatmaktan vazgectim bende. Atarsa geri dönüşte imkansız cünkü... Bende kapıları koltukları tavanı yer halısını falan yaptırıyorum madem kafaya koyduk dedim bişiler yaptıram bare![]()
Schumi.Projects
ya kanıma girdiler göğüste daha cizik bile yok kaplanmaz kıyma dediler alttan girip ustten cıktılar vazgecirdiler. Cok istiyodum bende neyse artık ilerde nunuk kaplatırım -ER- ' e![]()
Schumi.Projects
birde kaplama stilleri farklıymıs. Kalıp baskı falan diyorlar. Bendeki malzeme kalitelide olsa güneşi yerse atma yapabilir dedi
yan direkler yer güneşi.. Yan direklere uygulıcaksan eğer oraya ne kadar kaliteli koyarsan koy etkilicektir.. bir sene ömrü varmış bu bilgilerin hepsini art car cem beyden öğrendim.. o yaptığı araçların bazısında güneş sorunu yüzünden her sene değişime gidio direklerde..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)