http://www.sahibinden.com/temiz_del_...XQQdisplayitem
arkadaşlar bu arabayı gördüm ama nedir ne değildir. daha temiz bir delsol bulabilirmiyim uygun fiyatlı yardımlarınızı bekliyorum...
http://www.sahibinden.com/temiz_del_...XQQdisplayitem
arkadaşlar bu arabayı gördüm ama nedir ne değildir. daha temiz bir delsol bulabilirmiyim uygun fiyatlı yardımlarınızı bekliyorum...
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Bagajdaki yazılar orjinal değil.Genel anlamdada araba hoşuma gitmedi jant vs![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Satan sanırım Radar Honda Şeref ustaSelçuk daha iyi bilgi verir araç hakkında
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
daha temizini bulabilirmiyiz acaba
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Alacak kişini ilk yapacağı iş delsol'u yıkamaya götürüp tazzikli suyu tavana özellikle fitillere tutup aracın içine su girip girmediğini kontrol etmek olmalıen büyük problemleri budur.
bende hondalanalıyım diyorum![]()
yok ya si'a annem sıcak bakmıor![]()
heralde el freniyle kanka oluyordur![]()
bu radar hondanın arabası fiyatı bence arabaya göre iyi su almadığını soylemişti mehmet bana arkadaşımdır kendisi ve şaselik bir mazisi bulunmuyor çok muntazam araba sticker jant bunlar basit şeler arabanın kendisi temiz gidin bakın zaten kendileri honda servisi ihtiyacı olan her yürüyen vs parçasınıda keyfe keder deişmişlerdir bi gidip görmekte fayda var diyorum
gökhn kuzenim benimaçıkcası si çok sevmiorm del sol alsam daha egzantirik olur diye düşündüm... hem önümüz yaz üstü açıkda
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)