User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
43 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: work & travel hakkında

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

work & travel hakkında

arkadaşlar bu dönem okulum bitiyor ve haziranın sonu gibi work and travel'la amerikaya gitmek istiyorum. Bir kaç arkadaşımla konuştum san diegoyu tercih etmemi ve pedicab işini yapmamı tavsiye ettiler. Bu işi yapan aracı şirketler 1400 dolar civarında bir para karşılığında orada kalacak yerimizi ve yapacağımız işi ayarlıyorlar. Bu parayı vermeden işlerimizi kendimiz ayarlamaya çalışsak oradan bir arkadaş yardımcı olsa ne gibi zorluklarla karşılaşabiliriz acaba? Daha önceden work & travella amerikaya giden arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pedicab'te kurus kazanamazsınız. Rus kızlarda aynı işi yapıor ve emın ol bızden daha cekıcıler

Ayrıca son donem okulu bıten ogrencıler cok zor amerıka vizesi alır demedi deme
    KA Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pedicab'te kurus kazanamazsınız. Rus kızlarda aynı işi yapıor ve emın ol bızden daha cekıcıler

Ayrıca son donem okulu bıten ogrencıler cok zor amerıka vizesi alır demedi deme
    şu an internette de araştırıyorum pedicab de son zamanlarda acayip bir talep patlaması olmuş dolayısıyla rekabet artmış. Sanırım farklı işlere yöneleceğim bugün bir aracı şirketle görüştüm yeni mezun olan öğrencilerin diğerlerine göre daha zor vize alacağını fakat büyük ihtimal sorun çıkmayacağını söyledi. Türkiyeye geri döneceğini bir şekilde kanıtlaman gerekiyormuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senın kanıtlaman degıl vızedekı bankodakı kadının ınanması gerekıor

ayrıca aracı fırma sana bunu tabıkı soyleyecek ılk etapta aldıkları 500$ gıbı bı parayı sen gidemezsen gerı odemıolar cunku
    KA Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senın kanıtlaman degıl vızedekı bankodakı kadının ınanması gerekıor

ayrıca aracı fırma sana bunu tabıkı soyleyecek ılk etapta aldıkları 500$ gıbı bı parayı sen gidemezsen gerı odemıolar cunku
    evet 500 doları geri vermiyorlarmış. Ya bir şekilde pratik yapmam lazım. valla işin içinden çıkamadım ingilizce konusunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dıl okullarına gıt yazıl daha mantıklı
    KA Style

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dil dile değmeden dil öğrenilmez

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son sene yazında gidemiosun ya :S o konsolosluk mülakatı acaip stress bi iş ayrıca kolay gelsin

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son yıl work&travel a vize vermezler arkadasların dedigi gibi dil okuluna yazılmak daha mantıklı. geri dönecegini kanıtlayacak elle tutulur bilgiler istiyolar daha cok vize vermek için. dil okulu için dahi gitmek isteyipte vize izni alamayan arkadasım var. türkiyede yüksek lisansa kayıt olup dondurmak filan cok işe yarıyo vize konusunda bilgin olsun work&travel düşünen arkadaslarda 4yıllık bölümler için 1.ve 2.sınıfda gayet sorunsuz vize alınabiliyo.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ev arkadaşım gitti washingtona.yurt gibi biyere yerleştirmişlr.hiç güzel değilmiş sonra eve çıktılar 11 kişi 2500 dolar kira ile.

saati 8 dolara fotoğrafçılık yaptı six flags parkında.haftada 35 saat çalıştı.saati 13-15 dolara işler buldu şirket ama sonradan onları tanıdıklarına ayarlayıp,senin iş olmadı başka yer bakalım kardeş dediler
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu süreçte amerika vizesi alman çok zor gözüküyor. çok sağlam bir zincir şirkette çalışırsan ve kişisel hatan olmazsa anca o zmn 10sene veriyorlar turist vizesi onun haricinde de biraz zor. bu arada usa vize ret alırsan herşey sarpa sarar. başvurup ret alan arkadaşım var daha sonraki birçok vize başvurusunda ret cevabı aldı.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    once bı gıt orda karar verırısn yeterkı calısma ıznın olsun yanıı 1400 dolar hıc bır sey deyıl yanıı calısma ıznın olduktan sonra butun ısler sneındır mantıklı dusun derım
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahanda benm konum

bidefa kendin iş bulma şansın yok .. iş veren bi yer olucak sana petition gönderiyorlar şirket ayarlıyor onlarla vize görüşmesine gidiyorsun ... petition olmadan iş izni alman imkansız öyle birşey var diyen yalan söyler ...

son senelere work & travel yok malesef ...

son sene olmasaydında bu sefer notlarına bakıyorlardı ama zaten son seneymişn gerek yok ...

dil okuluan gelince .. öğrenci vizesinde çalışma izni yok ... anca kaçak çalışırsın onda da saati max 6-7 dolar arası birşey alırsn .. 1 sene sonra yasal olarak çalışma izni veriyorlar oda haftada max. 20 saat ...

hem okuyup ( dil kursu veya uni fark etmez ) hemde çalışcam diyorsan kanada ve avusturalya çok daha iyi bi tercih
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.workandtravelturkey.com/h...u.asp?haber=26

arkadaşlar bakın böyle bir yazı buldum sanırım yeni bir uygulama olduğu için bir çok kişinin haberi yok. Mezun olduğumuz için tabiki ara sınıflara göre daha zor oluyor görüşme ancak son sınıflar gidemiyor diye bir şey yokmuş. Şimdi bir arkadaşımla görüştüm geçen sene gitmiş mezun olmasına rağmen. Hemde yükseklisansa başvurup dondurma gibi olayları yapmamış. Yani tek sorun oradan bir işverenin bana ds2019 formu yollaması lazım. O da şimdilik çok zor veya imkansız gözüküyor. Yani seve seve biz o parayı aracı şirkete bayılacağız sanırım

aliyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık deişti o sistem son senesinde olanlar gidemiyo diye bişey yok.. bizim burdan son senesinde giden arkadaşlar oldu geçen sene. iyi araştır derim anıl bende düşünüyordum ama 2dersten kaldım yaz okuluna onları halletmem gerek. alaskayıda düşünebilirsin ama nekadar geç kayıt yaptırırsan iyi iş bulma imkanın okadar azalıyo. bide ingilizce seviyene göre iş veriyolar ingilizcen ii deilse sıçtın

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ingilizce kötüyse 2ay balıkla konuşuon anca
    arkadas son donemde zor bela office e kendini attıda 3-5bi işine yaradı. son hafta erken cıkıp usa ye geçip iice gezip tozdular tek karı o oldu alaskanın.

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imkanin warsa work and travel yerine santa barbarada ucsb yada community college in yaz okuluna gel.Yer sahibi bircok turk mevcut is bulma konusunda sorunun cok olmaz.Hadi orda bulamadin okuldan is ararsin direk bulursun sorunun olmaz.para biriktirmen santa barbara gibi yerde imkansiz ama eglence konusunda ogrenci olarak cali'de tek gecilecek yer benim icin.gunduz part time calisirsin aksam zaten kazandigin direk gider.
    21in altindaysan turkiyeden mutlaka yanlis dogum tarihi yazan bi yazili bisey cikar kart biciminde(okul karti vs. kafana gore).yoksa cok ah cekersin gider fake id lere dunyanin parasini bayilirsin

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım miamiye gitti mc donalds da çalıştı bu sistemler gitti toplam gidişi bilet filan 1000 küsü dolara geldi . orda çalıştığı gezdiğini yedi karahibler filan heryeri gezdi geldi 3 ay bu para .orda kazandığı ise orada kaldı .diyebilceğim bunlar ama değer mi dersen senin fikrine kalmış ben aegee tavsiye ederim bir araştır itü gümüşsuyu kampüsünde ofisi var oraya bi görüş hem daha ucuz hem çok çok daha ii .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    imkanin warsa work and travel yerine santa barbarada ucsb yada community college in yaz okuluna gel.Yer sahibi bircok turk mevcut is bulma konusunda sorunun cok olmaz.Hadi orda bulamadin okuldan is ararsin direk bulursun sorunun olmaz.para biriktirmen santa barbara gibi yerde imkansiz ama eglence konusunda ogrenci olarak cali'de tek gecilecek yer benim icin.gunduz part time calisirsin aksam zaten kazandigin direk gider.
    21in altindaysan turkiyeden mutlaka yanlis dogum tarihi yazan bi yazili bisey cikar kart biciminde(okul karti vs. kafana gore).yoksa cok ah cekersin gider fake id lere dunyanin parasini bayilirsin
    benim için ne kadar ucuz olursa o kadar iyi ancak daha ucuz bir program varsa onu düşünebilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)