dostum burhan öcal ın trakya all star albumunu unutmuşsun diyecektim ama hepsi var zaten :) ama bilirsin bunları dinlerken eller ayaklar bi feci olur :D
Printable View
Alpine 9855 - ikinci elleri 500 ytl -- sifiri ???
Morel Elate 6.2 ikinci elleri 500 civari - sifiri 1000+ olmasi lazim
Audison lrx 4.1 4 kanal ampli - sifiri 1500 ytl
Jl Audio 1000/1 mono ampli - sifiri 1700 - 1800?
Jl Audio 13w7 sub - 1500?? 1800??
Kablolar, alt yapı, sigorta, capasitor, işçilik, kutu = sınır yok.. istersen hepsini 1.000 ytlye, istersen sadece kablonun metresini 1000ytlden alabilirsin :D tamamen senin alım gücünle alakalı.
fiyatları değişiklik gösterebilir, ezberimden söyledim hepsini.
bu liste orta-iyi halli bi başlangıç olabilir :D :D :D
abartabilirim dersen, clarion hxd2 = 1350$ işte oradan başla üstlerinde 1.000$ 1000$ koymaya :D
ohohov super valla resmen membaya düşmüşüm :)
yarın ve cuma biraz işler yoğun gibi ctesi bir buluşma olabilir ama müsait olursanız. Ankaradaki heryer olabilir
Evet liste gayet güzel...
ben cebi pm liyorum size yarın bir sms atarsanız nerede ne zaman buluşacağınıza dair bir açık bulmaya çalışırım sizin için.
No'yu aldim ben kaydettim ;)
bu arada sistem yapildiktan sonra, nasil motor yaptirdin mi rodaj yapiyorsun ayni zamazingo mevcut :D
ilk 500 saat kablolar yanacak, ancak o zaman vermesi gereken sesi verecek..
ilk 20 saat subwooferi asla tam performans kullanmayacaksin, bobinler körükler alışacak fln fi$man..
iyi kafa patlacaksin bu i$e, sonra nerden girdim yaaa yeter falan diyeceksin, stok sistemine döneceksin benden söylemesi :D