bu bankaların aldığı hesap işletim ücretinde çözüm bulabilen varmı benim canımdan bezdirdiler söğüşledikleri yetmiyomuş gibi sende 60 ytlk alıolar bide hesapdaki para dengesini piç ediolar..
bu bankaların aldığı hesap işletim ücretinde çözüm bulabilen varmı benim canımdan bezdirdiler söğüşledikleri yetmiyomuş gibi sende 60 ytlk alıolar bide hesapdaki para dengesini piç ediolar..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
valla aynen oyle abı bendende ıs bankası yıllık 20 kusur cekıoo
cok kotu yanı...
mılletı somurmekten baska bir sey degıl bu
k.kartlarından sızın hbrınız olmadan cektıklerı faizlerde çabası :S
Cem ben bı sekılde cozdum onu. eger sansın varsa bır ogrencıye aldır kartı. ogrencılerden almıyorlar.
KA Style
Kredi kartı yasaklındı artık ama mevduat hesaplarından alınan ücret bence normal. Olsun o kadar bedavaya hizmet verecek değiller ya![]()
bide yeni bi kanun çıkarmışlar diyelimki ben babamın kredi borcunu yatırmaya gittim 3.cü sahış oldugum için tak havale ücreti alıyolar hesabın dışındaki bankadan yatırdın tak onada havale ücreti alıyolar 280tl paraya 26tl havale ücreti olurmu yha sadece insanları yolmak için çalışıyolar artık...
Garanti bankası yıllık 60 tl alıyor normalde. Bunun çözümü de otomatik ödeme yaptırmak. o zaman almıyorlar işletim ücreti.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
evet haklsınız 2 fatura ödedinizmi kesmiolar ama bu sistem ne yazıkkı işlemiyor genelde hesapta parada olsa ödemiolar ve siz kesilen su eliktrik fatruanızı açtırmaskla uraşıyosunuz daha pahalıya geliyo yaw niye benim halkım bunlkarı hak ediyo zaten hepimiz zor kazanıoruz bide bunlar sinekten yağ çıkartıolar..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
stlegal: hangi banka? garanti ise çözüm konusunda yardımcı olabilirim
pardon bir üst postta yazmışlar.. 2 adet otomatik ödeme talimatı vererek kurtulabilirsiniz. aynısını bende garantide yaptım kurtuldum...
kredi kartı için belli bir miktar harcamanız olmalı yıllık. onun dışında vadelinin durumunu yazmışlar zaten. artık ocak ayından itibaren nerede ise hiçbir kesinti genel müdürlüklerden geri ödeme alamıyor yani bi kere kesildimi geri almanız nerede ise imkansız gibi o yüzden başta anlaşın. hem kredi kartının sözleşmesine kart ücreti ve yıllık kullanım ücreti kesilmemesi üzerine hemde vadeli hesap açarken hesap ücreti alınmaması üzerine.
garanti bi ara 6 aylık 23 TL kesiyordu, bende bi defa yakalandımama sonra 2 otomatik ödeme ile halletim...şu anda 3 yıldan beri aldıkları yok, ama itiraz edersen belki alma şansın var, bu sitede böyle bi konu açılmıştı önceden orada konuşulmuştu...
bu tip olaylarda iptal ediyorum bu ne saçma iş gibi üste çıkmak lazım geri adım atıyolar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)