http://www.sahibinden.com/2007_beyaz...XQQdisplayitem
buna bak istersen
http://www.sahibinden.com/2007_beyaz...XQQdisplayitem
buna bak istersen
Antalyada var bi tane..ewo 8 olması lazımdı..
güzel araba oda..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
ralli yada yarış çıkması olabilir..
pert olan siyah bi 2007 evo vardı onun boyanmışı olabilir ama sadece boyalı demezlerdi o zaman..
bu araç dün 30 du ilan çok incelenince arttırdılar galiba:=)![]()
Bugun 4 te ordaydım, bu ilanı görmemiştim.
Çok ugun araçlar var listelerinde, CLK, Esclade, 911. Evo yu goremedim bende hiç muhabete girmek istemedigim için sormadım, iyikide sormamısım. komple boyalı bir araca gozu kapalı 45tl verilir 30 eu degil.
peki siyahın nesi vardı???
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Bende aracımı komple boyattım,boyalı araç alınır ama seceresi temiz olmalı.
Ben boyatırken dükkana girişinde tut yapılan zımparasına boya anına kadar sürekli foto ve video çektim ilerde Allah sattırmasın ama olurda satarsam herşey elimde mevcut.Ufak tefek çizik ıvır zıvır olan bi arabaya binmektense komple boyatırım keyifle binerim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kimse yanlis anlamasin da alim-satim sitesinde kazasiz,hatasiz diye satilan evo ve subarulardan ciddi hasarli olanlari var, diger markalar icinde gecerli. bu adam pertten toplayip hasarsiz yaziyor, bu kadar kani bozuk, serefsiz adamlar var, milleti aptal saniyorlar, sanki kazali oldugu anlasilmayacak. Evolarin diffleri bozuk, subarularin sanzimanlari vs vs hatasiz diye ilan veriyorlar. ucuza aldiysan ucuza vereceksin abicim. kazali ise kazali diyeceksin.
boya isine gelince, valla sifir araba alir boyarim hic farketmez, o boya isi eskiden firin yokmus adam gibi boya yokmus, boyalar duzgun olmuyormus, artik her iste oldugu gibi boya teknigi de gelisti TR de, artik evi badana ettirir gibi arabami boyatirim hic onemli degil.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
ben arabaya gidip bakmıştım. için de gerçekten kıymetli cobra karbon koltuklar var. göğüs de dahil olmak üzere heryeri nubuk kaplanmış. galerici arkadaşın anlattığı kadarı ile araba komple sökülüp, üzerinden motoru yürüyeni alınıp kasa olarak yarıştırılmış. daha sonra tekrar birleştirilip satışa sunulmuş. eski rengi başkaymış. ne olduğunu şimdi hatırlamıyorum.
azizoğlu otomotiv de var bir tane. 10000de evo 9. araba hatasız çok temiz. 42000 euro istiyorlar. ben ciddi bir pazarlık yapmıştım. en son 75000 tl dediler. anlaşamadık.
bu araba bi ara ataşehir shell in orda citroen yada mitsubishi bayisinin önünde duruyodu..jantlar çizik içinde arkada koltuk yok sadece sürücü koltuğu vardı ve acayip basıktı..bu araba oysa eğer ralli çıkması..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)