aha da örnek Türkiyemde de paranla la rezil oluyosun a.k.
aha da örnek Türkiyemde de paranla la rezil oluyosun a.k.
buarada geçmiş olsun burak...
yapcağın en güzel bi duvar bul kendine ve tamponu kır parçasınıda kaybet ..parçası kayıp oldumu yapamıyolar..banada arkadan çarptı adamın biri..tamponda yırtık vardı ..servisteki usta kıralım tamponu en güzeli yoksa autokinge gönderip tamir ettirirler dedi..ve orda bi güzel kırdık tamponu...exper gelmiş tamponu autoking alcak tamir edilemez raporu verirse ancak öyle sıfır tampon veririz demiş..ve autoking parçası olmadığı için tamponun eşek gibi sıfır tampon verdilerzorla milleti yoldan çıkarıyo şerefsizler..
Sfi...
Ben eger tamponu duvara vurursam sase yamulurbızım tamponların ıcındekı reınforcement tam agızda ve dırek saseye baglı
![]()
KA Style
Bugun auto kingde arka tampon tamiri yapildi bukadar kotuu bi iscilik olamazzz.bidaha kapilarinin onunden adimimi atmam.
arap senin işçilik daha ii ya keşke gitmeseydin...![]()
ya kanka sormaa acayıp canım sıkkın yarın yaptıkları ıscılıgı koyucam foto cekıp .butun arabnın ustu boya tozu hısır hısır komple meg ınce pasta ve cıla yapmam lazım.yaptıkları ıscılık berbat ufak bı kırık tırnak vardı ozellıkle not aldırım ama embesıller onuda yapmamıslar sonra tekrar sokulupp yapılcak tampon ıs ustune ıs ya.
arkadaslar hazıne yonetmelıgınde eger aracın hasar goren parcasının muadılı varsa yada tamır edılebılıcek durumdaysa muadıl yada tamır olur dıyor.
bnde bunu bana solıyen hasar danısmanlıgı eksper servıs mduru ıvır zıvır kım olursa olsun sen kendı arabanada mı bole yapıosun dıorum susup kalıyorlar.
bu devırde sıgortalar dolandırıcı oldu cıktı baskada bısey deıl.zaten hasarı odemıolarkı haksızsan kaskondan alıyor haklıysan karsı tarafın trafık sıgortasından onlara gıren cıkanda yok halbukı sacmalamayı sevıyorlar sen hıcbırsey yapma gıt tamponunu degıstırmek ıstedıgını sole mecbur degısıcekler.
bnm on camımı yan sanayıyle degısıceklerdı sız sasırmıssınız dedım orjjınal camımı nıe yan sanayıyle degısıosunuz deıdm 1200tl cam parası odedıler ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)