şerit değişiminede dikkat etmek lazım
ben yeri geliyor önüm uçsuz bucaksız çöl gibiyse 120-140 ile geçiyorum ama sabit şeritte tabiki
allah rahmet eylesin
okumadığıda olmadı şu ana kadar
şerit değişiminede dikkat etmek lazım
ben yeri geliyor önüm uçsuz bucaksız çöl gibiyse 120-140 ile geçiyorum ama sabit şeritte tabiki
allah rahmet eylesin
okumadığıda olmadı şu ana kadar
allah rahmet eylesin belki emniyet kemeri takılı olmaya bilir daha sağlam bir araç olsa çıkabilirdi içinden ayriyetten cok hızlı cok gereksizz.. off allah rahmet eylesin.
OGSler SS kuralina gore her turlu okuyor200km/h lik hizlara kadar okudugunu biliorum, fakat bu hizli gecme olayi ki daha once fatih altaylinin yazdigina gore OGSsiz olarak 90km/h uzerinde gecince foto karesinde yakalayamiyor ve bu yuzden ceza gelmiyor
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Halkımız otomobil kullanmaktan bir haber olduğu için son anda serit değiştiriyor yada aniden frene oturuyor gişelere yaklaşırken.Bu yuzden hızlı olanıza gerek yok heran carpılabilir beton bariyerlere.Allah rahmet eğlesin yazık coluk cocuğuna.
fena patlamıs
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ya dıkkatsızlık bugun hemen 10 metre onumuzde kopruden cıktıkdan sonra kavacıgı gecerken hyundai bır koptu sol barıyerlere vurup en sagdakı barıyerlere gırdı Allah korusun boyle kazalardan dıkkatlı olmak lazımcanlı canlı ılk kez boyle bırsey gordum araba pert.
Allah rahmet eylesın : (
allah rahmet eylesin olabilecek en kötü kaza senaryosu olmuştam sürücü tarafından...
videoda ani bi şekilde şerit değiştirmek istediği anlaşılıyor,ve fren de yapıyor anlaşılan. yer de ıslak olunca savrulmak kaçınılmaz olmuş.
birisi önünde fren yaptı galiba. bazen yanlışlıkla ogs ye giren insanlar oluyor yavaş geçmek lazım çünkü yanlış girdiğini anlayan asılıyor frene arkadan gelen varmı bakmadan...
aydın otoyolunda bi keresinde ön koltuğunda oturduğum otobüs 90 km hızla geçti gişeden,üstelik dar bi gişeydi gidiyoduk az daha,gişeden yankı yaapan rüzgarın sesini unutamam...
Tekrar Allah rahmet eylesin. Kaza yapan araç buymuş. İçindeki kişinin sağ çıkması zaten mucizeymiş. Üzücü ama merak edenler olmuştu zamanında, Göztepe sanayi girişinde duruyor araç...Aman arkadaşlar her kullanışımızda biraz daha dikkat lütfen
![]()
bu şekılde bır porsche de suadıye otoparkta duruyor kazasını bılen varmı
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)