User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: yeni bir dünyamı acaba

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canlılar varsada insanlardan üstün değillerdir herhalde allah insanı, tüm varlıkların üzerinde yaratmıştır benim inancıma göre.. ama eğer olsaydı başka bir yerde hayat kuranda geçerdi diye düşünüyorum şahsen.. bildiğim kadarıyla geçmiyor ama şu da var kuranın tercümesi yetmiyo tabi, anlamını kimse tam olarak çözemiyor bence, herkes farklı yorumlar getirebilir..
    bide bu gezegenler boşuna yaratılmamış, vardır birşeyler diyede düşündüğüm oluyor
    yüce rabbim insanı her varlıktan üstün yarattı ama manevi değeri bakımından üstün yarattı. fakat düşünürsek bu dünyadaki yeteneklerimizin kısıtlanmış oldugunu farkederiz allahın yarattığı diger diger varlıklara göre... tabi bu kısa sınav hayatımızdan sonraki hayatımızda nasıl bir özelliğe şekle bürünecegimizi zamanı gelince görürüz zaten neyse derin mevzular zatende evrenin bu büyüklüğünü düşündüğümüzde yanlız olmamamız gerektiğini düşünüyorum
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzayda illaki canlılar vardır ama düşünebilen canlılar olduğunu sanmıyorum çiçek böcek vardır

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim inandığım şey şu.. Koskocaman sonsuz bi boşlukta yaşıyoruz ve böylesi büyük bir boşlukta eminim yalnız değiliz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyüklük göreceli.. evren bize göre büyük yaradanımıza göre belki gözünün gördüğü bir alan kadar yaradılıştan buyana gecen zaman belkide onun için çok kısa bir zaman bu soruların cevabını aramak çogumuzun harcı deil malesef yaşayıp görecegiz

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olay böyle gelişir galiba:

kanka bak tam küçük ayının orada 3 korna buyuk ayıya kadar devam

tamam kanka aman mars civarında kara delikler varmıs dikkat et

aq bu belediyenin ya
    mükemmel
    ECUTECH İstanbul

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuran-ı Kerimde ben sadece sizin değil başka alemlerinde Rabbiyim siz bu alemde tekmi olduğunuzu zannediyorsunuz gibi bir ibare vardı yanılmıyorsam tabi yoruma açık düz okunulan anlamla düşünmemek lazım ama bende yanlız olduğumuza inanmıyorum
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sonsuz, içerisinde milyarlarca yıldız ve gezegen barındıran bir yapı içerisinde tek akıllı canlı olmak biraz megolomanca değil mi? Hani insanın sorası gelir. Eğer tek akıllı canlılar biz isek yaşadığımız dünyanın toplu iğnenin değil topu, ucu kadar kaldığı bu devasa yapı niye var?

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şöyle birşey var uzay sonsuz bi boşluk dimi?sonsuz bi boşluk hakkındada hayat yoktur diye bir yorum yapmak bana garip geliyor..

merve
    Misafir
    Alıntı E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yüce rabbim insanı her varlıktan üstün yarattı ama manevi değeri bakımından üstün yarattı. fakat düşünürsek bu dünyadaki yeteneklerimizin kısıtlanmış oldugunu farkederiz allahın yarattığı diger diger varlıklara göre... tabi bu kısa sınav hayatımızdan sonraki hayatımızda nasıl bir özelliğe şekle bürünecegimizi zamanı gelince görürüz zaten neyse derin mevzular zatende evrenin bu büyüklüğünü düşündüğümüzde yanlız olmamamız gerektiğini düşünüyorum
    allah insanı herşeyden üstün yaratmıştır dedim ama bundan kastım sihir yapabilmek, o bu kılağa girebilmek değildi,, aklını kullanabilmekti

merve
    Misafir
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuran-ı Kerimde ben sadece sizin değil başka alemlerinde Rabbiyim siz bu alemde tekmi olduğunuzu zannediyorsunuz gibi bir ibare vardı yanılmıyorsam tabi yoruma açık düz okunulan anlamla düşünmemek lazım ama bende yanlız olduğumuza inanmıyorum
    evet alem demiş, onu inkar etmiyorum bende.. insandan bşka dedim zaten.. bir takım tanımlayamadığımız şeylerin varlığını inkar etmiyorum fakat bu bildiğimiz anlamda bir gezegen ve o gezegende yaşayan canlılar olarak yazılmamış benim bildiğim..
    ama tabi herkesin okuduklarından çıkarığı yorum farklıdır.. ben kendimce allah affetsin yanlış varsa ama aklımın yettiğince yorumlamaya çalıştım okuduklarımı..
    en azından bildiğim birşey var.. neye olursa olsun, inanç iyi birşeydir... birşeylere inanmak insanı hayata bağlar, güçlü kılar çok derinlere girersek hiç çıkamayız zaten

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arakadaşımın dediğine kesinlikle katılıyorum.Yalnız biz olsaydık,bu sonu belli olmayan uzayda milyonlarca gezegen,yıldız vs. neden var? Mutlaka bir amaca hizmet ediyor olmalılar..Yalnız olmadıgımıza inanıyorum..Ayrıca Kur'an da " yerdekiler ve göktekiler" diye bir ifade de var sanırım,tam anlamını bilmesem de alakası olabilir mi acaba konu ile ?

Jedi'lar olsa keşke far away bir galaxide :P

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Gibidir Alemlerin Alemi olarak değerlendirilir bizimkisi Hz. Muhammet ve Müslüman Alemi için kurulmuştur biliyorsunuzki bizim Alemimiz Samanyolu Galaksisindedir bunun gibi uzayda farklı galaksiler mevcuttur ve bir tanesi saatte 5.000 kmh hızla üzerimize gelmektedir. Bizimkisinde olmasada başka galaksilerde dünya gibi gezegenler olabilir gibi geliyor banada.
    Samsa

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artuditu gelse keşke

İBO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuran-ı kerimde bir çok ayet Alemlerin rabbi Allah diye başlar ve yine Kuran'da 18000 alemden bahsedilir. Şöyle bi düşünürsek eğer; insanlar alemi,hayvanlar alemi,bitkiler alemi,cinler alemi bildiklerimiz hemen hemen bu kadar Yani bilmediğimiz aşşa yukarı 17996 alem daha var sonuc itibari ile yanlız değiliz.. Ve yine okuduklarıma göre Dünya 33 boyuttur ve biz 3 boyutunu kullanabiliyoruz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun seyrini tatlı bir el freni ile değiştireyim bari peki 51.bölge kimilerine göre yanlız olmadıgımızın en büyük kanıtı size göre 51. bölge nedir neye hizmet eder araştıran oldumu hiç

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)