User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: siz hangisini alırdınız arkadaşlar?

barutçu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben zaten 307 sorunsuz demedim kesinlikle marka fanatikliği yapıyorum sanılmasın.5 kuruş çıkmamış olabilir ama şanzuman demek 1ay demek siz gidin 46milyara tsi comfortline alın geçici olarak polo primeline ile takılrın . isterseniz 307 ile yaşanan sorunlarıda aktarabilirim bu konuda şeffafım yani. Ama siz sorunlu olduğunu bile bile golf alırım diyorsanız buna bile bile lades denir.Kaldıki burda siz deil arkadaş alacak bizlerde fikirlerimizi sunuyoruz. Golf bence sadece markası ile ağır basıyor o da geçmişten gelen bir güven mesela taş gibi olan golf 4. Ama bence 308 gerek şekli,gerek kanıtlanmış dizel motoru,sınıfın en geniş iç mekanı ile golf 6 ile her türlü kıyas edilir hatta derinlere inilirse daha iyi bile çıkabilir.
    Hocam anlatmak istediğim nokta tam olarak bu, Ben Comfortline 1.4TSI 140HP kullanıyorum. Araç şu anda 30.000km civarında hiçbir sorun yaşamadım.
    Bunun yanında golf 1-2-3 hiç sevmezdim, aile baskısıyla vs.. 4 den başladık cidden hoşuma gitti. 5 gerçekten çok severek kullanıyorum.
    Bi yandanda japon kullanıyorum ama kesinlikle vw yerini tutmuyor.
    Marka fanatikliği değil yani.
    Benim auris 5.000km civarında full balatalar diskler değişti ve kronik bir sorun, 15.000gibi direksiyon dan bir parça değişti.(şikayetim olmamasına rağmen)
    Ama golf de bunları yaşamadım.
    O yüzden alsam golf alırım dedim.
    X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
    Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
    Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
    Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
    Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimle ne ilgisi var şimdi anlamadım ben, sizin söylediklerinizle ilgili bir yorum yapmadımki.. hatta yorumları okumadım bile ben direkt konuya cevap yazdım ama
    Yok size birşey demedimki ben?

Okursanız daha önceden 308D tüketimi ile ilgili ark. link istemişti.

Sonra konu 307 olunca ve siz girince konuya bende hangi konuda yazdığımı hatırladım sorunları. Link yerine sizin konunuzu referans gösterdim.

Size birşey demedim???

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigittorun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu 10 km içinde bi şanzıman nasıl değişir arkadaşım nasıl kullanıyorsunuz siz bu arabaları böyle benim arkadaşımda dangalak chevrolet lacetti almıştı 15bnde durduk yere şanzıman dağılmıştı ancak şunu söyliyim benim foresterımı ben ilkokul 3. sınıftayken almıştık babam o aracın üstüne 2 tane araç değiştirdi (touareg 520) foresterı satmadı e ***** şimdide benim aracım oldu artık ancak arabam 280bin km de şanzımanı 1 ay önce ilkdefa açıldı ve 80 milyonluk bi masrafla sekromençleri değişti ve 4x4 manuel bi araçtan söz ediyorum yani diyeceğim ya bu golfler cidden sorunlu yada arkadaşların aracın sınırlarını fazlasıyla zorluyor
    bu soruma cevap alamadım hala durduk yeremi arızalandı şanzımalar yoksa hormu kullanıldılar acaba?

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barutçu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam anlatmak istediğim nokta tam olarak bu, Ben Comfortline 1.4TSI 140HP kullanıyorum. Araç şu anda 30.000km civarında hiçbir sorun yaşamadım.
    Bunun yanında golf 1-2-3 hiç sevmezdim, aile baskısıyla vs.. 4 den başladık cidden hoşuma gitti. 5 gerçekten çok severek kullanıyorum.
    Bi yandanda japon kullanıyorum ama kesinlikle vw yerini tutmuyor.
    Marka fanatikliği değil yani.
    Benim auris 5.000km civarında full balatalar diskler değişti ve kronik bir sorun, 15.000gibi direksiyon dan bir parça değişti.(şikayetim olmamasına rağmen)
    Ama golf de bunları yaşamadım.
    O yüzden alsam golf alırım dedim.
    eğer imzanızdaki araç ise comfortline sanırım. Turbo egzoz valfi denilen parça zaten çok sorunluymuş servise gittiğimizde servis çalışanları direk "kesin rb211" dediler Benim araçlar için görüşüm şu, araç tamamen şans işi alırsınız tık demez alırsınız nalet olsun dersiniz. Zaten sorunsuz bir araç olsaydı başka araç olmazdı piyasada Siz aracınıza iyi bakarsanız bakımları vs. fabrika hatası da yoksa size hiçbir sorun çıkarmaz. Aşırı besleme bir araç kullanıyorsunuz dikkatli olsun özellikle tsi için çok stresli zaten. İşallah arkadaşlarımın yaşadığı sorunları siz yaşamazsınız

bu soruma cevap alamadım hala durduk yeremi arızalandı şanzımalar yoksa hormu kullanıldılar acaba?
    pardon hocam şimdi gördüm özür dilerim,

evet durduk yere arızalandı.
    Arkadaşımla eskişehir'e gidiyoruk arkalı önlü kendisi orada okuyor. 110-120 ekonomik spec gidiyoruz. Bir anda 4lüleri yaktı kenara çekti. Dediki kanka 3 ve 5 yok

Diğeri ise arkadaşla nargile cafede oturduk çıkıyoruz araçlarımızda arkalı önlü park halinde, aracını çalıştırdı 1e atıyor tak atıyor 1e atıyor tak atıyor 2ile kalkmak zorunda kaldı zorlaya zorlaya. O halde Eskişehir'e gelmiştik zar zor onunda 1-3-5 yoktu

merve
    Misafir
    Alıntı barutçu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok size birşey demedimki ben?

Okursanız daha önceden 308D tüketimi ile ilgili ark. link istemişti.

Sonra konu 307 olunca ve siz girince konuya bende hangi konuda yazdığımı hatırladım sorunları. Link yerine sizin konunuzu referans gösterdim.

Size birşey demedim???
    tamam ben cevapları okumadığım için biran anlayamadım kusura bakmayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer imzanızdaki araç ise comfortline sanırım. Turbo egzoz valfi denilen parça zaten çok sorunluymuş servise gittiğimizde servis çalışanları direk "kesin rb211" dediler Benim araçlar için görüşüm şu, araç tamamen şans işi alırsınız tık demez alırsınız nalet olsun dersiniz. Zaten sorunsuz bir araç olsaydı başka araç olmazdı piyasada Siz aracınıza iyi bakarsanız bakımları vs. fabrika hatası da yoksa size hiçbir sorun çıkarmaz. Aşırı besleme bir araç kullanıyorsunuz dikkatli olsun özellikle tsi için çok stresli zaten. İşallah arkadaşlarımın yaşadığı sorunları siz yaşamazsınız
    teşekkür ederim dostum evet araç imzadaki araç.

Dediğin gibi şans işi,alakasız olacak ama bunu söyleyince herkes bi yadırgıyor fakat zamanında bir ark. Fiat almıştı, aracı satmaya çalıştı sonra, araç full boyalı dediler. Yok kesinlikle boya denildi. Sonra fabrika vs.. araştırıldı araç boyaya giren son bant içinde bulunuyormuş ve böyle boyada kat farkları oluyormuş.
    Yani tamamen şans

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam ben cevapları okumadığım için biran anlayamadım kusura bakmayın.
    yok rica ederim yanlış anlaşmadan dolayı sen kusura bakma

merve
    Misafir
    aracı arada bende kullanacam ondann rahatıma cidden çok düşkünüm özellikle cruise control adam gibi ses sistemi dreksiyondan kumanda faln filan olmazsa olmaz benim için yani ful alıyorum ama kullanmıo değilim her özelliği kullanırım
    ya aslında ben daha çok, gereksiz donanım derken koltuk kaplamaları, döşemesi, çelik jantı, park sensörü blutooth kiti, mp3 çaları falan kastettim.. genelde modifiyeyle ilgilenenler bunları değiştiriyoya ondan söyledim. ama sen daha çok premium paket düşünüyosun sanırım, bunlar bide onun üzerine ekleme oluyo sanırsam. tabi arabadan arabaya değişiyoda. çok boş araba bende sevmem, içine baktığında alasın gelmiyo zaten, premium paket tercih edilebilir, ama dediiğim gibi onunda üzerine ekstra istenen gereksiz donanımlarla full olmasınında gereksiz olduğunu düşünüyorum benim aracım gibi.. satarken hiçbi zaman değerini alamicam, bundan 10 000 tl lik farklada 207 vardı, 2. ele düşünce adam diyoki sana çok daha ucuzunu alırım olmayı versin o,bu,şu.. neise tabi herkesin kendi zevkidir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pardon hocam şimdi gördüm özür dilerim,

evet durduk yere arızalandı.
    Arkadaşımla eskişehir'e gidiyoruk arkalı önlü kendisi orada okuyor. 110-120 ekonomik spec gidiyoruz. Bir anda 4lüleri yaktı kenara çekti. Dediki kanka 3 ve 5 yok

Diğeri ise arkadaşla nargile cafede oturduk çıkıyoruz araçlarımızda arkalı önlü park halinde, aracını çalıştırdı 1e atıyor tak atıyor 1e atıyor tak atıyor 2ile kalkmak zorunda kaldı zorlaya zorlaya. O halde Eskişehir'e gelmiştik zar zor onunda 1-3-5 yoktu
    cidden kafa kurcalayıcı bir sorun araç benim olsa neysede yolda kalan annem olursa iyi olmaz gerçi otomatikte sorun çıkıcağını sanmıyorum

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başlık enteresan.

bide konu sohbet degıl karsılastırmalar bolumunde olmalıydı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya aslında ben daha çok, gereksiz donanım derken koltuk kaplamaları, döşemesi, çelik jantı, park sensörü blutooth kiti, mp3 çaları falan kastettim.. genelde modifiyeyle ilgilenenler bunları değiştiriyoya ondan söyledim. ama sen daha çok premium paket düşünüyosun sanırım, bunlar bide onun üzerine ekleme oluyo sanırsam. tabi arabadan arabaya değişiyoda. çok boş araba bende sevmem, içine baktığında alasın gelmiyo zaten, premium paket tercih edilebilir, ama dediiğim gibi onunda üzerine ekstra istenen gereksiz donanımlarla full olmasınında gereksiz olduğunu düşünüyorum benim aracım gibi.. satarken hiçbi zaman değerini alamicam, bundan 10 000 tl lik farklada 207 vardı, 2. ele düşünce adam diyoki sana çok daha ucuzunu alırım olmayı versin o,bu,şu.. neise tabi herkesin kendi zevkidir..
    anladım arkadaşım ama modifiye gibi bi niyetimde yok yani bide annem böyle istio işte illa ful olacak

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cidden kafa kurcalayıcı bir sorun araç benim olsa neysede yolda kalan annem olursa iyi olmaz gerçi otomatikte sorun çıkıcağını sanmıyorum
    Ama şöle bişi var DSG gerçekten mükemmel bir şanzıman manuelden daha sarsıntısız ve hızlı geçişleri var. Sanırım listede golf ile 308 arasında kaldınız en iyisi, eskişehir sanırım sizinde memleket. Showroomlar zaten yanyana önce pejoye uğrarsınız sonra vw'a sonra kararınızı verirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım arkadaşım ama modifiye gibi bi niyetimde yok yani bide annem böyle istio işte illa ful olacak
    O konuda ikinci el vs... haklı olabilir insanlar bende eskiden öyle düşünüyordum.
    10.000YTL fark veriyorsun sonra 1.000YTL fark ile ikinci el olarak satıyorsun.
    Ama bundan önce kullandığım araçlar hep orta donanımdı, satarken normal sattım fakat full araç kullanma zevki yok hiçbirinde.
    İmkanım oldukça full+full alma taraftarıyım bende. Kişiden kişiye değişir tabiki

(kimse yanlış anlamasın )

merve
    Misafir
    orası öyle.. bende böyle boş araçlara bindiğimde tuhaf oluyorum, kendi aracıma alıştığımdan, belki bende mutlu olmam öyle bir araçla, herkesin alışkanlıkları farklı tabi benimkisi böyle olmasına rağmen, aracımı satmaya kalktığımda çok sıkıntı yaşadım, ekonomik problemde olduğundan sıkıntı yapıosun, şimdi full+full aaraba olmasada olurmuş demeye başladım..

neyse umarım en iyi kararı verirsiniz, ve mutlu olursunuz aracınızla, tekrardan, şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Ryhn
    Misafir
    Simdi soyle soyliyeyim marka fanatikligim yok zaten kendi araclarim arasinda ayni marka olanda yok mazda toyota subaru nissan vw mercedes gibi hepsi birbirinden farkli. Sirkette 307 lerimiz var gecenlerde bindigim arac 140 binde idi aracin degismemis yeri kalmamisti resmen tabi araclar sirket araci oldugu icinde hor kullaniliyor bunu belirteyim. Bende eski kasa 97 bravo da var biktim satmaya caliisiyorum satilmazsa hurdaya vericem!!! Sirkette yeni kasa Bravolarda var 60binde her tarafindan bir tikirti sesi geliyor yeni araba demeye bin sahit lazim arkadaslar birde romanya yollarinda dene sen bunu (genelde yollari cok kotu delik desik Bukrest haric) o zaman gor arabanin parcalarini yolda birakicaz gibi geliyor dediler. Ben onlarin yalancisiyim benim gordugum her yerinden gelen tikirtilardi. Bunun yaninda golflerimizde var golf 4 lerdeki genel sorun elektrikli on camlarin calismamasi kronikmis benim 3 tede ayni sorunum olmustu ama tikirdi ivir zivir yok aracin icine bindignizde dierlerinden daha farkli oldugunu gosteriyor. Dedigim gibi goruslerimi dilim dondugunce yazmaya calistim araclar tekrardan belirtim genelde hor kullanilmis sirket araclari. Benim tercihim golften yana. Simdiden size hayirli olsun arkadasim ne alirsaniz alin kazasiz belasiz surun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama şöle bişi var DSG gerçekten mükemmel bir şanzıman manuelden daha sarsıntısız ve hızlı geçişleri var. Sanırım listede golf ile 308 arasında kaldınız en iyisi, eskişehir sanırım sizinde memleket. Showroomlar zaten yanyana önce pejoye uğrarsınız sonra vw'a sonra kararınızı verirsiniz
    aslında sorarsan bravoyla vw arasındaydım ama azönce opsiyon listesini iyice inceledim yahu 44 mliyar verilip alınan bi araçta enazından adam gibi fonksiyonel koltuk hadi onuda geçtim kararan iç dikiz aynası olur be kardeşim bu araç cidden boş cruse controlde yok en önemli şey her neyse yarın evden çıkıcam benim istikamet ter belki bilirsin eskişehirin girişinde yunusköy sitesi var mercedesten önce orada oturuyorum yani önce vw sonra peug a gidicem iki aracıda test edicem sonrada fiat bi fiat bayisine

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf's sıraya yazıl bence
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde bir sorum daha olacak arkadaşlar motor ve şanzımana baktığımız zaman bravo 308 e baya fark atıyor tabi fabrika verilerine göre ki biliyorsunuz fabrika verileri herzaman doğru olmuyor siz bu konuda ne diyorsunuz bravo motor ven şanzıman konusunda üstünmüdür?

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle 308 dizel otomatik bence mükemmel ben 35.500 TL sına aldım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)