İmkansız değil ama harcanacak paraya ps3 almak daha mantıklı değilmi :)
Printable View
PS3 alıyorsunuz bunun yanına da full hd bir lcd tv:) tabi işin şakası ben PS3 ile PC'yi kıyas etmem zaten PS3ü god of war 3 için bile alınır:D
@mcy
hocam zaten q9550 bir işlemci :) ps3 te cell işlemciler var kesinikle bu işlemciler ile mükayese edilemez bambaşka bir olay onlar.
gran tourismo 2 yi hala oynuyorum ve pc den ;) netden once emulatörü indirip sonrada oyunu indirip oynayabilirsiniz.hala zevk alıyorum şu meleti bırakamadım senelerdir :D
ne olursa olsun ps3+gt5+logitech g25 uçlusunden vazgeçemiyorum
canım sıkıldığında alıyorum amuse s2000 valla ne stres ne bişe :D
g25+PS3+GT = :icon_tup:
Bide bişey sorucam bu LFS ayarında PC için bi similasyon varmı?
LFS zaten pc icin sim. :D anlayamadim sahsen soruyu :D
bu arada nfs n yaparsa yapsin ben begenmiyorum artik sahsen,undergroun2`den sorasi fis.. :)
:D hehe Olur bazen neyse,valla sahsen ben pc icin LFS ustune tanimam(simulasyon ustunede tanimam LFS`nin uzerine) GT oynarim ama sahsen bi LFS`den aldigim zevki vermiyo bana:)
granturismo2 ' den ufuk açıcı bir detay ;
bir civic alıyor ve ne yapacağına karar veriyorsun , atmosferik mi turbo mu? :D
realitede de bu ikilemde kalan pek çok kişi var öyle değil mi?
sonra mesela bir supra alıp turboyu upgrade ediyorsun sonra da 0-400metre kalkmaya çalışyorsun... bir de bakıyorsun tork o kadar yüksek ki , redline'ı beklemeden vites büyüttüğünde daha iyi dereceler çıkarıyorsun vs..vs..
ya da ne bileyim , arabayı veriyorsun yere , bozuk pistlerde zıplamaktan viraj dönemiyorsun :D
sıfır araçlara bakıyorsun , sonra gidip japanese domestic market ' ten ikinci el araba arıyosun , her baktığında başka arabalar başka renkler düşüyo ikinci el pazarına vs..vs..
bence de granturismo2 çok çok çok özel bir simulasyondur..
zaten isminden de belli ;
granturismo , the real driving simulator :D
GT de bi tek REal olmayan Elfreni olayı var :D gerçek hayattaki gibi bi tepki vermio araba :D:D:D
logitech g25 mi aldın sen :D yapma ya.. ev nerdeydi senin hocam :D
koltuk takımıda alırsın yakında sen... http://www.youtube.com/watch?v=x3druRniHTA :D:D:D