forumda ne cevherler varmış haberimiz yokmuş yaw :D
arkadaşlar şu m5 deki drift spec lerinizi bekliyorum.. :D
hangi ayarlarla en iyi verim alınıyor ben birtürlü tutturamadım.
Printable View
Yaw bu arada ps2 de granturismo 2 de ehliyet almaya çalışıyorum yaklaşık 2 senedir ayda bir aklıma gelip oynuyorum Nurburgring de 10 dk'lık bi lap Mercedes Evo 2 ile sonuna kadar bi kaç kez takılmadan geldim ama sürem 10 saniye geçiyor. Hızlandığımda bir süre sonra yoldan çıkıyorum bi türlü geçemedim bakalım ne zaman geçipde international b ehliyetini alacağım. zaten sonra special falan kalıyor en yüksek lisans.
http://img525.imageshack.us/img525/8...adimageyf0.jpg
SU GT de neden e30 yokki :( 190e & e30 denemeleri yaparddık :d
valla bende gridyicim, sanırsam da nfs biraz gridden esinlenmiş arabanın içi vsvs:)
gt4 te ringi 6.40 larla filan dönüodum amuse gt ile forza motorsportta en ii derecem 8 dk :)
öyle 250 ile viraj dönülmüo yaw forzada 10 do boyunca arabanın .ötünü başını toplamaktan stres gelio insana :)
"gt" serilerinin üzerine oyun tanımam arkadaş... :D
ps3 için granturismo nun yeni versiyonu çıkacak ztn,temmuz ayı gibiydi sanırım :beuj: grid de çok güzel bir oyun :icon_tup:
evet öyle full versiyon...ps2 gt4 gibi
harika olmuş hep istemısımdır nfs serilerinde aracın ıcten kullanılmasını pc kaldırmıcak büyük ihtimal yenileme vakti gelmiş gözüküyo
yıl 1998.
konsol ps1
gidişi gerçekle birebir olan 605 araba...
ve araca chip tunning uygulayabiliyorsunuz turbo nun istediğiniz stagelerini uygulayabiliyorsunuz grip slick yarı-slick lastik ve daha birçok lastikten istediğinizi koyabiliyorsunuz aracı hafifletip şanzuman oranları ile oynayabiliyorsunuz shortshift yapıp devir kesici devrini yükseltip araca TCS controller yapabiliyorsunuz. bunun daha CAI leri port polish leri ara boruları kat iptalleri fren balataları intercooler ları egzantrik takımları ve daha niceleri...
işte bunu seviyorum;)
kaç tv bozduk kaç ps1 mercek değiştirdik alıp bozduğumuz onlarca çekme cdleri bu oyun için. gt3 ü pek oynayamadım gt4te de çok sabahladığım oldu ama gt5 i bekliyoruz.Sonra aman sabahlar olmasın:)
Shift'e gelince gerçekten iyi görünüyor trailerde. içten görüntü var gibi gözüküyor modifiye gidiş, dönüş gerçekçi olursa oynanabilir kanımca.bekleyip görecez
GT'den sonra NFS hiç bir zaman kesmedi beni. Ya GT oynuyorum ya da şu ara biraz eskidi ama GRID...
Ama NFS'nin bu versiyonu da oynanabilir...
benim kuzen almıştı zamanında hiç oynamadı çünkü hep bende :)
gittigidiyorda bitane playseat var şuan satılık 510 lira istiyor alsammı almasammı diyorum
şuan masa ve koltuk la oynamaktan belim ağrıyo surekli :D
http://img26.imageshack.us/img26/5050/snc00007.jpg
granturısmo 2 de arabaları delı gıbı yukleyıp speed wayde roll yapmak kadar zevklı bısey yoktur...pc de olanını bılen varsa lınk atsın dırek ındırelım arklar...stage 2 3 debrıyajlar turbolar atmosferıkler eywah eywah bulunsu lınkıııı tekrar oynamak ıstıyorum:D