internetedüşmedimi daha yaf![]()
kesinlikle mütişti aksiyon sahnelerinin bazıları yine klasik amerikan filmi saçmalığıydı ama güzeldi
ekstra 1 2 döwüş sahnesi olsaydı daha etkileyici olabilirdi kesinlikle![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bazı saçmalıklar vardı mesela madem daha önce elemanlar gitmiş yakalanmış izleme cihazlarını kontrol ettiklerini biliyor olmalıydılar orda aksiyon olsun heyecan olsun diye izleme cihazı sökme işini koymuşlar saçmalamışlar
bide ben öyle yumruklar yesem Dom dan 3 gün kalkamam herif vurdukça heryerden ses geliyordu bizim cengaver cüneyt gibi kalktı yürüdü valla
son sahnelerdeki STİ a hasta oldum
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
bi saçmalıkta tünelde parçalanan dom un arabası hapishaneye giderken canlanıyovalla hapishane otobüsünün yanına geldiğinde dedim şimdi kafayı kaldıracak
![]()
güzeldi bence
@mmustu istanbulda bile ne arabalar var daha beterden toplanan :P
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
sarı eg yakıyor..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Bu gn gitcem inş.
hitfilmindir.com a camrip düşmüş arkadaşlar görüntü fena sayılmazbenim gibi bir defalığına doyamayanlara bildirilir
bu arada 10nisanda çıkacak olan kehanet ismindeki filmide indirip izledim dün gece çok fena birşey kesinlikle izlenmesi gereken bir film. inceden insan oğlunun ve dünyanında var oluşuna dokundurmuşlaradem ve havva olayınada
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)