işletme nisan 7-8 evet ;)
Printable View
işletme nisan 7-8 evet ;)
seneye sıcılaki ama :S normal örgünler gibi vize final olcak bi donemde :D aslında dahamı ıyı dahamı kotu bılemedım :D
kayıt yenilemek için sadece bankaya para mı yatıracağız?
gidip birşey almaya gerek yok mu?
Açık Öğretimde okuyan arkadaşlara bir sorum olucak, cevap verirseniz çok çok sevinirim!
Sorum şu ; 2 YILLIK Meslek yüksek okulundan mezun olduktan sonra, lisansa (4 yıl) tamamlamak için açık öğretim'e yazılsam çok zorlanırmıyım ?
ve de hazırlık dönemi olmuyor dimi ? 2 yıllık myo yu bitirip üni 3.sınıftan açık öğretimle devam edebilirmiyim ?
Para yatırdıktan sonra bu ekrandan kontrol yapıyorsun hepsi bu ,
KAYIT YENLEME
Sanırım intibak kalkar benim dönemime inşallah, üniversiteye yeni geçicem ve 4 yıllık direkt kazanamazsam düşüncem bu. 2 yıl bitirdikten sonra açık öğretimle 4 yıla tamamlamak.. teşekkür ederim..
Günde 1 - 2 saat çalışırım, bakalım bölüme görede değişiyor sanırım. birde açıköğretim kursları filan varmış, onlardanda yararlanmadan zor olur gibime geliyor
hee sen geçene kadar illa bişeyler değişir tabi hayırlısı :) güzel bi çalışma programı sağlıyıp bitirmek amaçlı çalışırsan kolayca geçersin sadece yardımcı kitaplarla , ben şahsen öle geçtim son sınıftayım şuan ;)
valla bu açıköğretimede sıra gelince 2 senede bitirmeliyim uzatmadan.. ***** sonrasında 5 ay askerlik var sonrasında bi hayat kurma çabası evlilik falan. hayatı ertelemeye gelmiyor
Açık öğretime, her hangi bir bölümden mezun olduktan sonra, bir açık öğretim bürosuna gidip kayıt olabiliyoruz dimi ? bir sınava filan girmemize gerk yoktu sanırım :S
Kayıt yenileme için son 2 gün:)
ben 2 senelik okuldan mezun oldum direk 3.sınıf işletmeye girdim hiç intibak filan okumadım.
Birde turkce edebiyat derslerinden muafım.
işletme 4. sınıf nasıldır
3. sınıfta herkes maliyet muhasebesi zor diyodu ondan geçtim 4. sınıf için verebiliceğiniz tavsiye varmı
teşekkürler
3.sınıftayım direk geçiş yaptım 2 kere üst üste kalınca atılıyomuyuz :D
aynı plan bendede var. zaten yas kac birazcık gec kaldık bunları bıle yapmak ıcın ama zararın neresınden donersen kâr.
bu arada açıktan 3 4 yapıp bitiren arkadaşlarım yada hala okuyan arkadaşlarım.
kayıt anında aldıın kitapları ver babanene yaksın onlardan bişey olmaz. cıkmış sorulara aban diyorlar. yardımcı kitaplar ve çıkmış soru ne kadar soru cozersen o kadar iyi diyorlar. sanırım sadece hukukta ders kasmak gerekiyor.
bende 3.sinif isletmeyim bakalim :)
3 te maliyet ve finansal zorlayabilir ama çalışana hepsi kolay :D
bu sene mi intibak görmeden geçtin 3.sınıfa direk lisede hangi bölümdü ? intibak kalktımı kesin acaba :) 4.sınıftayım dersler sözele dayalı 3.sınıfı geçen 4de pek zorlanmaz gibime geliyor çünkü kolay görünüyor şuan ;)
aöf ün verdiği kitaplar çok detaylı falan dediğin gibi gereksiz , yardımcı kitap test yeterli oluyor herkese :)