Devlet açıköğretimde kalem vermiyo diye biliyorum yaww :)
bende kartalda gireceğim sınava haydi baaakalm hayırlısı :)
Printable View
Devlet açıköğretimde kalem vermiyo diye biliyorum yaww :)
bende kartalda gireceğim sınava haydi baaakalm hayırlısı :)
Aöf sınavındadamı kalemler silgiler şirketten?
ersoyismet:
işletme 3 ise 4 dersi vericeksin yarın pazar günüde 2 dersten girceksin oda saat 9 dur büyük ihtimal kağıtda açık yazıyor zaten 4 dersdende yapıp çıkıcaksın :) zaten kağıdında yazar dersler kitapçıkta testi bulup yapcaksın ;)
edit : zamanı tam bilmiyorum ama rahat rahat çözecek kadar zamanın oluyor sorarsın gene girerken
pazar günü avcılardayım ama :D
iş hukukuna kastım biraz çıkmış sorular konu anlatımı faan iyi geldi :D maliyet muhasebesinde tifolarlar fifolarla başım dertte bi türlü mantığını anlamadım bilen varmıdır porblemi çözemiyorum kalem kırdım sinirden ahahahaha hırs yaptım :D
Herkese başarılar arkadaşlar umarım dilediğimiz gibi olur..
Herkese basarilar, bende ilk kez giricem sinava isletme 3.sinifa gectim yalvaç myo dan :D
avcılar ticaret meslek lisesinde giricem ben firüzköyde oralarda girecek var mı :)
lifoları fifoları bilen yok mu :D
kesn ve net bilenler cevaplayabilr mi.
şu an işletme 3 ün cü sınıftaym aöf de.. geçen sene sınawlara gtmedim.. bu yüzden kaldım.. bu senede işin aslı hiç çalışmadım. muhtemelen bi süprz olmassa yine kalıcam.. ne kadar uzatabiliyoruz bu okul u. hemen askere alamsınalr kaldık die.. kesn ve net bilenler yardım..
herkeze başarılar arkadaşlar.. Cerrahpaşa tıpta giricek olanlar varmı ????