Genel muhasebe - Ticare matamatik - İşletme yönetimi - Mikro ekonomi - Temel hukuk - ingilizce ( almanca (tercihe gore))-türk dili-Ofis programları-inkilap tarihi
muhasebe vergi uyg 1.sınıf gordugum dersler :)
Printable View
vay akü bu ne yaa
gidip yardımcı kitap almak farz sanırım :D
Yanlız ben normal ogretım olarak goruyorum bu dersleri acık da da aynımıdır bilgim yok
aöf de 6. senem 4. sınıftayım bu sınıfda ise 2. senem 3 dersden sınava gireceğim.. kalırsam yada geçersem her halükarda askere gitmem gerekecek değil mi? 2 sene arka arkaya kalanı alıyorlar diye biliyorum lakin geçersem de okul bittiği için asker oluyorum doğru mu? Herhangi bi sebepden dolayı uzatabiliyor muyum? Baska bi okul yada yeniden aöf vs. bu sene gitmem biraz zor görünüyor bazı aksiliklerden ötürü o yüzden sordum.
Herkese merhabalar,işletme 3.sınıf ögrencisiyim dgs yoluyla aöf'Den devam ediyorum konu anlatımlı kitap aldım ancak dersler gözümde büyüyor,sadece çıkmış soru bankası alsam onları ezberlesem ne kadar yararlı olur bilmiyorum? Çalışma teknigini uygulayan başaran kimler var burada
Bu sene yeni kayıt yaptırdım arkadaşlar ilk sınavlara ne zaman gireceğim nisanda mı oluyor?
3 dersen kalmıştım ben. kaç dersi geçersem sınıf atlıyorum :S
Yardımlarınızı bekliyoruz beyler :)
2 yıllık ne mezunusun ? işletme mezunu isen bana kolay geliyo dersler gördüğün konular zaten.akşamları ünide dersler varsa git yararını görüyorum.hoca bugün 2004 e kadar çıkmış soruları az biraz tarzını vs sini anlarsanız korkmayın dedi.
bu arada kimlikler gelmiş almayı unutmayın.
Ev adreslerine gelmiyor mu kimlikler ?
büro dan alıyorsun ...
dostum aynı dert bnde dea var aöf gıttım 2 poşet kıtap verdı ömru hayatımda bu kadar kıtabı olan üniversiteli görmedım 10 dersim var ve kıtap yuzu acmadım acılcak gıbıde gözukmuyo murat yayınların cıkmıs soruları vardı tum dersler var arkdas almısta bı bakındım da soru ezberlemekle olcak iş degıl gıbı
Bu arada 2 yıllık muhasebe mezunuyum. Sabahtan akşama işteyim akşamda ders çalışmak çok koyuyor adama bilmiyorum nasıl olacak sadece çıkmış soruları ezberlemek saçmalık olur sanırım çalışmaktan başka çare yok galiba
muhasebe mezunuysan çok zor olmaz , 1 saat günde göz atsan yeter artar ;)
Valla ben okulda fazla bir şey ögrenmedim şans eseri mezun oldum diyebilirim akıllarda fazla bir şey kalmadı :)
Valla beyler çıkmış soruları çözeyim sınıf geçeyim diye düşünen yan gelir benden söylemesi...
Kendi taktiğimi size söyleyeyim murat yayınları yardımcı kitabını alın...Vizelerde atıyorum 7 üniteden sorumlusunuz bu 7ünitenin 3 yada 4 ünitesini sular seller gibi bilin ezberleyin bu ünitelerden gelen soruları kaçırmayın sınavda...Sınava girdiğinizde ilk önce kesin emin olduğunuz soruları yanıtlayın ve ondan sonra sıkları sayın.AÖF de soruların cevapları sıklara eşit dağılmak zorunda...Yani 30 soruluk testte 6A 6B 6C 6D 6E sıkkı bulunmak zorunda opsiyon olarak biri 7 diğeri 5 te olabiliyor tabi ama genelde bu sekilde olmak zorunda...Sıkları saydıktan sonra hangi sıktan daha az işaretlediyseniz geriye kalan tüm boş soruları o sıktan işaretleyin...Kesin emin olduğunuz sular seller gibi bildiğiniz üniteler burada devreye giriyor işte 10 soru çözüyorsanız 10uda doğru olsun kalan 4yada 5 tanesi bu sekilde sallamayla kesin geliyor..yanlış doğruyu götürmediği içinde boş bırakmaya zaten gerek yok...Kesin böyle yapın demiyorum tabi ama daha az ünite çalışıyorum bu sayede...Maliye 4.sınıftayım suan :)
Ben bu sekilde yapıyorum tüm sınavlarda yüzde 70 75 basarı oranım var :D 26 soruluk matematik sınavından 9 soru çözmüştüm ve 78 le geçmiştim mesela bu taktikle :D
bende sıfırdı hiç muhasebe falan görmedim biraz çalıştık işte geçtik şükür , sende çalışcan mecbur muhasebe zorlar en fazla zaten :)