Çalışmam gerektigini biliyorum ama masaya oturunca ders çalışmak istemiyorumezberlemek yerine günde 1-2 saat bakmak daha mantıklı olacak galiba
Çalışmam gerektigini biliyorum ama masaya oturunca ders çalışmak istemiyorumezberlemek yerine günde 1-2 saat bakmak daha mantıklı olacak galiba
imzasız..
Muhasebe hayatımda gördüğüm en kolay derslerden biriydi kitap bile açmadan geçmiştim SDÜ de AA ile AÖF de 95 le geçtiğim bir ders![]()
Valla anıl günde 1-2 saat bakmak yerine günde 1 sayfa ezber yapsan daha başarılı olursun ben 15 gün önceden calısmaya başlıyorum ve günlük çalışmam 45dk 1 saati geçmiyor.Hem sıkılmıyorum hem rahatça yetişiyor stres yapmıyorum![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Valla taktik verin demişsiniz ben kendi taktiğimi söyledim sizlere uygulamak yada uygulamamak size kalmışTabi benim dediğim sekilde çalıştıktan sonra çalışmayı ünite sonu testler ve önceki yılların vize sınavları sorularıyla desteklemenizde gerekli
![]()
M.Kemal ATATÜRK
Tamam nisanın başında başlarım çalışmaya o halde okurum anlarım sorularımıda çözerim gerisi allaha kalmış![]()
imzasız..
ben kendimden örnek verim günde 1 saat bakıyorum 1 ünite ediyor işte yardımcı kitapla kalmadan son sınıfa geldim güzel notlarlasenin gibide hiç bir dersi örgünde görmedim
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
bakma sen bu Evreneotur çalış akşamları 1 saat Anıl
bu taktiğe şifreye ayırdığı zamanı ders çalışmaya ayırsaydı odtüde yanımda olurdu zeki
![]()
.
işi maceraya bırakma yaş 22 imiş zaten 2 senede bitirirsin paşa gibi bakarsın önüne![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Ben örgünü AÖF den sonra kazandımda gittim ama bende örgünde görmeden önce AÖF de 3 e kadar geldim sen gibi daha sonra cok sınıfta kaldım ama örgündeki vize finallerle sürekli olarak cakıstı tarihler o yüzden cok sınıf tekrarı yaptım 7. yılım bu yıl![]()
Kanka madem odtü desin AÖF başlığına niye yazıyorsun bu konuda ne işin var![]()
![]()
M.Kemal ATATÜRK
![]()
maliyet muhasebesi ve finansal yönetimden tırsıyorum ama bakalım günde 1 saat çalışıp konuyla alakalı soru çözmek daha iyi olacak galiba vira bismillah
![]()
imzasız..
oku baban gibi eşşek olma olayına dönmüş Evren yazımAnkara'da yanımda olurdun olarak kastetmiştim ben
Odtü de okusam emin ol senle muhattap olmazdım
![]()
.
bu ikinci taksiti ne zaman yatırıcaz peki bilginiz var mı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)