acıklandıysa okul yerlerini öğrenip ders calısma vakti gelmiştir :D
Printable View
acıklandıysa okul yerlerini öğrenip ders calısma vakti gelmiştir :D
şimdi 22 yaşında olmak vardı :D olmadı seneye derdik :D
YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM OKULU PETROL İŞ MH.NİRENGİ SK.NO:10KARTAL giriyormuşum.
İlkokul ne lan dıbıh?
yaa 2 senedır guya okuordum sınawlara gırıp cıkıorum sagdece hıc bı dersı wermedım daha..sımdı bıraz goz gezdırdım ancak kıtaptan pek bısı ogrenemıycez gıbı gecmıs sorulara mı bakmak lazım nedır bunun olur yolu yardımcı olucak war mı beylerr..:)
şifreyide hatırlamıyom nerden bakıcaz buna yahu saçma saçma işlerle uğraştırıyolar adamı nasıl sinirlendim:ofk:
wayy ilk defa evimin dibinde giricem yürüme mesafesi hahahaha pazar günkü avcılarda gene tüh bea :D
dün karacan nokta atış sorularını aldım kitap açmadan girecem..
Karacan yayınlarının nokta atış soruları oranını hesaplamak için kendimi feda edeceğim:p
aldık hele şükür sınav giriş belgesini:)şimdi çalışma zamanı yarın oturup biraz soru bari bakayım diyorum:D
Ya şifre falan diyor nasıl bakıcaz bu giriş yerine :D
üç yerde sınava gireceğim üçü de alakasız yerlerde hiç gitmediğim yerler şansa bak:Deli:
çok zor hiç birşey anladığım yok ne etceğuk bu sınavlarda bilmiyorum :D
sınav giriş yerine nereden bakıyoruz ? ben biryere girdim kaydınız bulunamadı diyor :S
1-2 sayfa önce verdim link ;)
bu sene eve kağıt gelmeyecekmi ?
ben şifre almamışım hiç girip bakamıyorum :D
ayrıca soru ezberlemek çok zor iş ya uğraşıyorum ama inş becerebilirim :D
Valla 7-8 nisandan sonra beni forumda görmezseniz merak edin,telaşlanın özel mesaj atın konu açın anılın telefonu diye :( :(
:D
Ulan bunların sistemine varya. Şifre aramaktan evde helak oldum buldum bu seferde yanlış diyor nasıl iştir bu ya!