örgünde hocayıda kafaya alıyorsun , kopyada oluyor , çanda oluyor , örgün daha kolaydı :)
Printable View
örgünde hocayıda kafaya alıyorsun , kopyada oluyor , çanda oluyor , örgün daha kolaydı :)
Zaten ortaokuldan itibaren aöf'ye kadar hoca destegiyle geldim buralara kadar :D
bugün geldi egem soru bankalarım hade hayırlısı:D
Arkadaşlar karacan yayınlarının Hukuka Giriş (104 NA) Nokta Atış 2011 alan var mı ? Eğer elinde olan varsa cevap anahtarını taratıp bana gönderebilir mi ? Ben yırtmıştım kitaptan şimdi bulamıyorum. Çok makbulu geçer gerçekten :):)
beyler banada ısletme 3 ıle ılgılı puf noktalar lazm varmı yardm etcek bırısı not olur suraya cals dye blrsnz vs.
işletme 4 hangi kitabı önerirsiniz çıkmış sorularda?
daha kitabım bile yok :D
Serkan abi bende işletme 3 e geçtim intibaktan da 3 dersim var toplam 9 ders :D intibak da 3 ders varken nasıl geçtim anlamadım.. Aöf ye akıl erdiremiyorum vesselam :D
3.sınıf işletme dgs ile geçtim ilk defa sınav olacağız da abiler geçme notu kaçtır ?
6 dersim var hepsini geçmem mi lazım acaba ? 4 dersi geç yeter diyorlar?
Birde seneye kredili sistem geliyormuş. :(
bu sınavları kaç soru oluyor ?
merhaba dıkey gecışle işletme 3 e gectım sınavlara 1 ay kaldı
cıkmıs sorular olarak tavsıye edecegınız bı kıtap varmı
nereden temın edecegım ve ısim olarak yazarsanız sevınırım..
intibak kaldırıldı o yüzdendir , biz geçtik ya intibağı hemen kaldırdılar gitti 1 sene boşu boşuna acayip sinir oldum :)
geçme notu 50
6 dersin 4ünü geçmen lazım diye biliyorum en kötü 3 ünü geçmen lazım zaten :)
geliyor ama kötü denilmez daha rahat olcak gibi :)
30 soru bazılarında 26 oluyor ;)
arkadaşlar çıkmış sorular vs. gibi sorularda herkes çalıştığı kitapları sölüyor doğal olarak , murat yayınları olur , egemdi galiba olur çıkmış sorular falan alırsanız faydası olur ... tek test çözim derseniz bence faydası olmaz 1 ayda olsa özet geçin bi kere ;)
2 yıllık bitirdim aöfde ilk yılım bugün askerlik şubeden yoklama kağıdı geldi. öğrenci kimliğiniz ile geliniz diyor.varmı gelen giden sizlere ? :D
ya beyler ben ne sorcam. ben hala ogrencı kartını almadım. e calısıyozda baskası gıtse alabılırmı kartı ?
ben geçen gittiğimde bi kadın çoçuğunun işlemini yaptırıyordu , müsaitse anne baba kimliğinide ver gidip alır sıkıntı olmaz büyük ihtimal