yarın 9 da sınav var mı ona göre çıkayım işe :D
Printable View
yarın 9 da sınav var mı ona göre çıkayım işe :D
ohh bitti sınavım benim yarın da yok sınav falan dünden beri uyumadım daha :( akşamda işe gidicem daha uykulu uykulu :(
allahın izni ile bugünkünden geçtim gibi tek dersti birde 3 cü sınıftan kalma tek dersim var yarın sabah hadi hayırlısı bakalım
insan kaynakları yönetiminden heralde yanlış hesaplamadıysam 80-90 alırım
muhasebe denetimi güzel geçti son yıllarda cıkan sorular vardı yine baya
uluslarası işletmecilik inanılmaz zordu neyde benzer soru hiç yoktu tamamen mantıksal cevaplamaya çalıştım o yüzden düşük not gelir tahminim
Türk dili idare eder tamamen lise bilgisiyle yapmaya çalıştım tek çalışmadıgım dersdi...
Bakalım bugün iyi gibiydi yarın Allah büyük :D :D
Allah büyük diyorum :D her dersten 2003 2011 arası btün ara sınavları nerdeyse 3-4 defa çözmüşümdür. Pek işe yaramadı gibi.. Eğer yrnda böle olursa çıkmış sınav sorularına çalışmayı bırakıcam.
yahu bişey dicem , artık kafayı sıyırmış gibiydim... kurtuldum çok şükür de ; cuma günü çözeceğim bütün soruları çözmüştüm aslında ...
konu tekrarı yapmak pek etkili değil .
soru çözümü Can'dır ... :)
Türk vergi sistemine bakıyorum biraz. Hiç çalışmadım. Çıkmış sorulara birazda Acıkogretim kitabındaki Unite sonu deneme sınavlarına bakıyorum. Basit ders dediler hic calısmadım :(
beni ilkokulda anasınıfında sınava sokanların taaa....
Varmı yarın Avcılar Gümüşpala lisesinde giren :D
Yıllardır İstanbul ve Yeditepe'de giriyorum, evin dibine göndermese de aynı ve rahat yerlere gönderiyor Aöf :) Yarında İstanbul Üniversitesi, bu gecede sabahlamaya devam :o
beyler şişli endüstiri meslekde giricek yada daha önce giren oldumu araba alıyorlarmı içeri ***** okul cadde ortasında arabayı bırakıcak yer olmaz diye düşünüyorm ona göre arabaylamı gitsem arabsızmı karar veremedm.
bu arad finansal cok kazıkmıs yaw... kafam almıyo hiç sanrım tek kalıcağım ders.
3. sınıf işletme 1.05 tolga 25.00
Türk vergi sistemi inşallah karışık şeyler sormazlar
Şimdi bakıyorumda sorulara en karıştırılcak yer Ticari ve Zirai kazanların Şirketler tarafından hangi kazanca tabi olup olmadığı
Yok adi şirket ticari faaliyetteyse ticari kazanç - yok zirai ise zirai serbest meslek ise serbest meslek gibi gibi
O şirketler her sene kafa karıştırıyor :DAdi komandit şirket var birde komanditer ortak ve komandite ortak mevzusu hep kafa karıştırmıştır bu güne kadar :D
oha ya harbi aynı sayıları soruyorlarsa :)
faizler aslında hesaplana bilir gibi ama bilmiyorm 22.00 gibi başlıcam 1-2 ye kadar devam ederim sanrım kalmamam lazım :))
off offf
Tvs icin 2005 ten itibaren cikmis sorulari okuyun bikac kez,oneririm ;)
Tvs deneme sınavlarına baktım da biraz. mantık oturtamıyorum. Ticari Kazanc dır diyorum serbest meslek kazancı cıkıyor. Finansal yönetimde var daha. Biz türk insanı herşeyi son ana bırakıyoruz sınavlarıda son ana bıraktık :D Yarın ola hayrola.
:D ne guzel istatistige girceksiniz bide son gun calismistim 2.siniftayken 73 almistim,keske tum dersler sayisal olsa :D
sınava calısmak out pavyonda kaçamak in :D