Günaydın 9 oturumu için hazırız bol şanslar![]()
Pazar sabahi erken kalkip sinawa girmenin guzel yani sinawdan sonra ewe gelip tekrAr uyuyabilmektir..
Allah zihin acikligi wersin hepimize..
M.Resat Simsek
Hadi bugun son gun kasalim kastiralim)
if it ain't BOEING..I'm not going..!
ulan bi kız var cok hoş dünde bugun de aynı okuldaydık gidip açılsammı acaba kıza![]()
şşt acikogretmcıler naptnzben muhtemelen fnansal ve vergiden 50 den assagı not almam dye hesapladm umarm hesabm sasmaz dune gore zor bı snav gecrdm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Dünde bugünde harikaydı hep çıkmış sorulardı kafadan en az 17-18 gözüm kapalı yaptım. Son kastırım 2.30da hadi bakalım![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bugün ingilizce-davranış bil-iktisattan girdim sınava benşaka bi yana dün azıcık eski sorulara bakmıştım adam gibi sadece geçmiş yıl sorularına çalışılsa çok çok rahat verilebilirmiş
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
2 bucukda yönetim org iktisat teo inkılap var şiimdi onlara çalışacam bakalm sadece cıkmışlara bakacam
Ya ben ilk kez girdim sınava hiç çalışamadım ama keşke 1 hafta baksaymışım dedim harbiden çok kolaydı sorular adam gibi çalışıp girsem 7 dersin 5ini veya 6sını zorlanmadan geçerdim![]()
iktisattan saglam kasmıslar geçmiş sorular saolsun orta sekerdi sanırım sonucları bekliyoruz![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
düne göre daha güzel geçti. geçtiğimiz yılların sorularından daha çok sormuşlardı bugün. iktisat biraz zordu ama
ne zaman açıklanıcak şimdi bu sınavların sonucu?
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)