en kötü ihtimal bu işte :)
Printable View
Ya abi 25'inden önce yazmayın şuraya ya
nabız 120 :)
harbiden her seferinden bu topiği görünce aha diyorum açıklandı :D
vay arkadaş ya kalp güm güm bakıyorum konuya artık :D :D ..... ne hallere düştük :D :D
benimde 2 yıllık bitti acık ogretımememı yazılsam askeremı gıtsem 2 ay ıcınde karar vermem gerek
21 yaşındayken askerliğe gidip 15 ay geçirmek çok mantıksız olur her yönden , çünkü dönüncede okula devam falan etmezsin ;)
hareket yok hala :D pazartesiye kaldı iş tüh
haftaya cuma açıklanır bence daha son haftaya girmedik ki,açıklanmaz bugün :)
ama açıklanırsa döt olurum tabi o ayrı durum :D
açıklanmaz mı bu saatten sonra ?
hayır sanmıyorum,haftaya ancak... hem kim çıkardı ki bugün açıklanacağını.
ya ben bu açık öğretim konusunda acemiyim 2. sınava giremedim. ilk senem böyle bütünleme tarzı sınavları oluyormu birde 2. harcını yatırmadım sıkıntı olurmu dondurmak istiyorum yatırmadan dondurabilirmiyim dondurunca askerliğim tecili devam ediyormu üni sınavına tekrar hazırlanacağım seneye o yüzden
Gecen senede 28'i gibi acıklanmıstı galiba nolurdu bugun acıklanaydı :)
Hesapladim baya . Snavdan sonra 3hafta gecio 4.haftanin pazartesi gunu acikliolar.bnde nie bugun die heyecan yaptysam XD
Arkadaşım ne galeyana getirionuz heyecan yaptık sabahtan beri ya
yok yaw 15 ay yapılır mı gençliğimin baharında kısa dönem gitmek istiyorum ama 2 yıllıgı 3 yılda bitirdim bir 2 yıl daha okuyup bitiremessem iyi olmaz güvenemiyorum :)
tek korkum ya bitmesse :)
ya zaten sırf kısa donem yapayım dıe okurum 4 yıllık yoksa gıdıcem gelıcem sonra tekrar okuycam falan zor olur o iş
hiç bi yönden akıl karı iş değil , o yüzden okuluda bitirip rahatça gitmeni tavsiye ederim hem kafan rahat olur hemde gelince iş güç ne olursa kafana göre takılırsın ;)