himm anladim bilmiyordum ben ogrendigim iyi oldu ama sagol sogo :)
Printable View
yeni kayıtlar ne zaman? ve bizde örgün öğretime dahil miyiz? gibi birkaç sorum var.
Bitiren arkadaşlarımıza hayırlı olsun. İnaşşalh bizde görecez o günleri
7 de 7 yapmışım artık son sınıfım :) seneye kredili sistemde 20 ders e merhaba :)
AÖF ile ilgili ayrı bir başlık açılsa mesela; İsteyen herkes geçtiği derslerin notlarını/sorularını başkalarıyla paylaşsa faydalı olabilir.
3.Sınıfa ait olan (3-4 dersin) Vize/Final/Bütünleme sorularını isteyen olursa Adana için de elden teslim edebilirim.
Not: soruların bir çoğu murat dershanesinden temin edilmedir. :) Sorulara-çalış-ezberle ve geç :D
Çok şükür stresli günler bitti. dün diplomamı aldım ve askerlik işlemlerimi hallettim ağustosu bekliyorum. Allah cümlemize böyle güzel duyguları nasip etsin. Emeklerimizin karşılığını alabilmek gerçekten güzel bir duygu. Kredili sistemden devam ediceklerede tabiri caizse olabildiğince detaylı çalışsınlar, sınav sayısı artıcak, konu sayıları düşecek sınav başına ama detayda artacak. Muhakkak çıkmış sorularında etkisi olacaktır ama konu çalışmayıda ihmal etmeyelim. Rabbim hepimizin yardımcı olsun, bu duyguları hepimize yaşatsın..
Bu arada bütlere girecek arkadaşlar. Karacanın nokta atış kitapları var. Onlardan edinin. Faydasını fazlasıyla görürsünüz.
Sayısal derslerden geçmenin en kolay yolu dershanedir.
Yaptığınız sonuçlara kendiniz bile inanamıyorsunuz ve soruları çözerken zevk alıyorsunuz.
sınav sistemi değişmesinde ne olursa olsun, kredi mredi farketmez. çıkmı sorulara çalışıp geçebileceksek sıkıntı yok :D
arkadaş yazıp durmayın şuraya notlarınızı taw oluyorum ya :D tam tatile gider ayak şimdi son sınıf 3 ders le uğraşılırmı yaaaaa
varmı türkiye ekonomisinden 90 alan göreyim varsa :D 100 demiyorum bak 90 :D
Ne yalan söyliyim
İlkten bende Maliyet Muh. Dersinden çok korkuyordum
Zorla vucuda kabul ettirdim korkmamayı :)
Seneye çıkmış sorular elbette tek tük olcak ama
Kredili sistemin zaten geçiş amacı eski sorulardan kurtulmak
Artık bazı şeyler alenen olmaya başladıgı için yeni sisteme geçiş yaptılar
Dershane ücretleri busayede 2 katına çıktı
Güzel sistem
nerde *** püsür varsa hep beni bulur zaten. 423423 senedir devam eden düzeni ben başladım bozdular. lanet olsun